Поради

Чи вмієте ви кохати: ТОП-5 черствих знаків Зодіаку

Чи вмієте ви кохати: ТОП-5 черствих знаків Зодіаку

Астрологиня Ганна Зоріна повідомила, що у зодіакальному колі є п'ять знаків, які не здатні любити чи виявляють свої почуття не так, як очікують від них інші.

Водолій

Так, волелюбні та незалежні Водолії найчастіше шукають кохання без зобов'язань. Представники цього знаку, за словами астрологині, здатні на ніжність та пристрасть лише у букетно-цукерковий період.

Скорпіон

Скорпіони можуть довгий час не підпускати до себе людей. Але й після появи романтичних почуттів непередбачувані випади Скорпіонів не закінчаться — це відлякуватиме їх обранців.

Рак

Ганна Зоріна зазначила, що не вміють по-справжньому любити Раки: вони часто шукають людину, яка найбільше підходить для створення міцної родини.

Козеріг

Козероги готові присвячувати весь свій час роботі, тому часом їм ніколи займатися влаштуванням особистого життя. Також вони часто сприймають прояв кохання з боку партнера як само собою зрозуміле.

Близнюки

За словами астрологині, Близнюки здатні на романтичні вчинки, але часто бувають егоїстичні. Крім того, відносини можуть їм швидко набриднути.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання, прогноз астрологів, поради астролога
В тему

Останні матеріали