Поради

Які методи схуднення підходять знакам Зодіаку

Які методи схуднення підходять знакам Зодіаку

Від знаку Зодіаку в нашому житті залежить багато: починаючи від характеру і закінчуючи тим, як складеться життя.

Астрологія допомагає людям зрозуміти себе і те, що їм потрібно у житті. Вона може направити і підштовхнути, а також дати пораду про те, як діяти в певній ситуації. Для різних знаків Зодіаку є різні дієти, які враховують психологічні особливості різних людей.

Овен

Овни дуже активні, тому їм необхідно додати в свій план схуднення фізичні навантаження. Їм ідеально підійдуть монотонні кардіотренування: біг, ходьба, плавання. Крім того, їм потрібно відмовитися від жирної їжі, щоб налагодити своє харчування.

Телець

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, не люблять виснажувати себе спортом, але їм сподобаються командні види спорту. Футбол, баскетбол, волейбол – все це сподобається навіть дівчатам. У харчуванні їм варто відмовитися від мучного, бо спокуса з’їсти кілька домашніх пиріжків за раз для них дуже велика.

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку рідко набирають зайву вагу, так як звикли вживати якісну їжу. Однак, якщо вони набрали зайві кілограми, їм потрібно переглянути харчування і харчуватися по годинах кожен день в певний час. Для зниження ваги спорт їм не потрібен.

Рак

Раків дуже важко змусити займатися спортом, тому їм радять вибирати домашні тренування, які їм до душі. Вони люблять переїдати через нерви і стрес, тому для них ідеальне рішення – підрахунок калорій.

Лев

Левам потрібно відмовитися від цукру і замінити солодощі на фрукти та овочі. З тренувань їм найкраще підійдуть силові, які допоможуть не тільки спалити жир, але і наростити м’язи. При цьому не варто забувати про білкові продукти.

Діва

Їм потрібно робити упор на фізичні навантаження, але Діви не звикли займатися спортом, тому починати потрібно з малого. Щодня намагайтеся гуляти і проходити 10 тисяч кроків. Як і Леви, Діви дуже ласі на солодкі перекушування, тому потрібно відмовитися від солодощів і чітко вибудувати свій щоденний раціон.

Терези

У Терезів практично немає сили волі, тому їм не варто себе жорстко обмежувати, щоб не провокувати сильні зриви. Астрологи рекомендують робити упор на фізичні навантаження і займатися ними щодня. При цьому, чим довшим буде тренування, тим швидше Терези знесиляться і зрозуміють, як важко спалювати те, що було з’їдено за останні кілька років.

Скорпіон

Скорпіони намагаються завжди тримати себе у формі, але це усвідомлення приходить до них у більш зрілому віці. З схудненням їм не пощастило найбільше: вони часто знаходять розраду в їжі. Для зниження ваги їм рекомендують найняти особистого тренера, який буде стежити за харчуванням і тренуваннями.

Стрілець

Стрільцям потрібно переглянути свій раціон повністю і вживати їжу по годинах. У них часто може з’явитися надмірна вага через проблеми зі здоров’ям і нестачею вітамінів, тому перед тим, як почати дотримуватися дієти, їм потрібно проконсультуватися з фахівцем.

Козеріг

Козероги легко набирають вагу і так же легко її скидають. Для них немає ніяких особливих секретів, але астрологи радять спробувати інтенсивні кардіонавантаження, наприклад, танці або бокс. Це допоможе урізноманітнити щоденну рутину і підніме настрій людей, народжених під цим знаком.

Водолій

Ці люди легко набирають вагу, а розлучаються з нею з великими труднощами. Їм потрібно ретельно працювати над харчуванням і робити його збалансованим. Вивчіть систему підрахунку калорій і КБЖВ. За допомогою неї ви гарантовано зможете скинути вагу.

Риби

Риби дуже люблять фастфуд, тому в раціоні їм потрібно відмовитися від солодкого і жирів. Не відмовляйтеся від шкідливої їжі відразу – починайте поступово. Спочатку замініть булочку в бургері на салатний лист, а звичайну газовану воду – на дієтичну.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, схуднення, Харчування і дієти, здоровий спосіб життя
В тему

Останні матеріали