Поради

Які люди ніколи не вживуться в одному офісі: рейтинг за знаком Зодіаку

Які люди ніколи не вживуться в одному офісі: рейтинг за знаком Зодіаку

Атмосфера в колективі багато в чому залежить від відносин між людьми.

Є знаки зодіаку, з якими конфліктів на робочому місці не уникнути. Представникам яких знаків зодіаку не варто працювати разом, розповіла парапсихологиня Оксана Лукіна.

Телець і Овен

Це був би прекрасний союз, якби не складний характер впертого Овна. За своєю натурою він – лідер, не готовий поступатися і вирішувати питання спільно. Існують тільки він і його позиція, до якої всі інші повинні прислухатися. До всього іншого Овни занадто імпульсивні, звикли висловлювати в обличчя людям те, що про них думають. Прямота таких висловлювань дуже засмучує Тельців. Вони дратуються, не можуть дати відсіч, зазвичай плачуть і уникають спілкування з Овном.

Водолій і Діва

Про них зазвичай говорять: «Як кішка з собакою». Ці двоє абсолютно не вміють уживатися один з одним. Буде краще їм і всім оточуючим, якщо в офісі вони перетинатися не будуть. Якщо це все ж станеться, то сварок і гучних розмов на підвищених тонах не уникнути. Водолія і Діву може дратувати буквально все, тому що у них різні погляди на життя, смаки, інтереси і почуття гумору. Краще, якщо вони будуть працювати в різних кабінетах, а ще краще – на різних поверхах. Тоді і оточуючим буде спокійніше.

Лев і Рак

У цьому союзі Лев буде дратуватися повільністю і нерозторопністю Рака, а водний знак зі свого боку буде не розуміти настільки імпульсивного Лева. Якщо Лев - начальник, а Рак - підлеглий, то конфлікти в союзі неминучі. Рано чи пізно Рак почне божеволіти від вимог з боку Лева-начальника і, швидше за все, покине роботу.

Риби і Близнюки

Прекрасний союз для любові, а ось для роботи не найвдаліший. Згодом їх починає дратувати один в одному все, а це тільки тому, що вони дуже схожі. Якщо Близнюк - начальник, то він завжди готовий йти на ризик і вимагає від підлеглих того ж. Для Риб же ризик - стрес і необґрунтовані страхи. Близнюки - товариські люди, вміють жартувати і люблять це робити щодо своїх колег, Риби не розуміють таких жартів, глузування ранять їх.

Козеріг і Стрілець

«Почесне» звання «пліткарів офісу будь-якого року» присуджується цим двом. Хочете, щоб на робочому місці завжди були інтриги, розслідування, поділ на табори замість обговорення робочих питань? Посадіть поруч Козерога і Стрільця - ох і наведуть вони галасу в офісі. Працювати будуть злагоджено, але лише тому, що своїм союзом спробують всім показати, що кращих за них просто не знайти. Стрілець буде підкидати Козерогу унікальні ідеї, а той їх буде реалізовувати, але тільки до того моменту, поки у них все буде однакове: зарплата, премії, відпустки. Якщо один буде вище званням, ніж інший - почнеться справжня війна.

Водолій і Скорпіон

Їм складно вибудовувати ділові відносини, щоб домогтися успіху в справах, потрібно бути поступливішим один до одного. Скорпіону слід стати м'якше і навчитися вислуховувати. Водолію - стримувати себе в моменти гніву і перестати ображатися через дрібниці. Якщо вдасться дотримуватися простих правил, то можна спільними зусиллями домогтися високих результатів у професійній діяльності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, робота, стосунки, психологія
В тему