Поради

ТОП-3 найжахливіших косметичних процедур

ТОП-3 найжахливіших косметичних процедур

Ми дивуємося тому, що раніше жінки використовували миш’як і ртуть заради краси. Хоча вони і зараз роблять не менш дивні і небезпечні процедури. Ось добірка найжахливіших косметичних прийомів.

Ботокс в пахви

Виникнення і виділення поту – це нормальний процес, який допомагає організму підтримувати температуру. Однак потовиділення може бути надмірним. Порушення потовиділення носить назву – гіпергідроз.

В останні роки стала популярна процедура позбавлення від поту за допомогою уколів ботоксу в зону пахв. Правда, лікарі радять не слідувати сліпо рекомендаціям косметологів, бо завдається шкода терморегуляції і всьому організму.

Ботулотоксин – отрута нервово-паралітичної дії, і його постійне застосування загрожує побічними ефектами. Чому постійними? Тому що сама процедура застосовується лише чотири місяці.

Відбілювання статевих органів

Індустрія краси не знає перешкод і кордонів. Сьогодні популярність набирає новий вид косметичних послуг - відбілювання ануса і статевих губ. Спочатку такою процедурою захоплювалися порнозірки, але потім вона вийшла в маси.

Безумовно, немає лікаря, який призначить цю процедуру. Відмінність кольору шкіри - це цілком природне явище, до того ж, вік або гормональні зміни можуть впливати на пігментацію в інтимній зоні.

У Канаді і деяких штатах США в даний час не рекомендують використовувати для відбілювання неперевірений крем іноземного виробництва через можливу наявність в ньому ртуті, стероїдів або інших небезпечних речовин.

Лікар, клінічний косметолог Ануш Маніні пояснює, що піхва, анус і область навколо них не вимагають ніякого втручання, крім душа з милом.

Татуювання сосків

За божевільними трендами в косметології можна відстежити, як секс-індустрія впливає на масового споживача. Наприклад, зовсім недавно дівчата почали набивати собі татуювання в зоні ареол.

Таким чином, вони хочуть виділити межі сосків і зробити їх колір більш насиченим. На зону ареоли наноситься місцева анестезія, потім майстер робить татуювання сосків, використовуючи колір, відповідний для шкіри кожної з клієнток.

Результат схожий з перманентним макіяжем губ. Кордон стає трохи більш насиченим, але не залишається назавжди. Таку татуювання доведеться робити кожні півтора року для підтримки зовнішнього вигляду. У процедурі, звичайно, немає шкоди, але і користі ніякої немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: косметика, Поради, Здоров'я
В тему