Поради

5 найгірших дружин за знаком Зодіаку

5 найгірших дружин за знаком Зодіаку

Колись знаменита цілителька Джуна за життя перерахувала п’ять знаків Зодіаку, представниці яких частіше за інших не здатні гармонійно існувати в парі і не принесуть сімейного щастя жодному чоловікові.

Близнюки

Близнюки можуть легко зачарувати будь-якого чоловіка і захопити його у вир пристрастей, але якщо відносини перейдуть на новий рівень, обранця відштовхне зайва легковажність і легковажність партнерки. Вихід у світ для таких жінок завжди буде кращий від сімейного дозвілля, а тиху сімейну вечерю вони із задоволенням пропустять заради походу в ресторан.

Лев

Жінка-Левиця завжди впевнена, що вона королева, а значить, її треба носити на руках за замовчуванням. При цьому віддавати щось взамін Левиця не вважає за потрібне – у відповідь любові від представниць цього знаку Зодіаку часто важко дочекатися.

Стрілець

Стрільці чарівні і легковажні. Вони дуже привабливі для чоловіків, заради цих жінок часто йдуть на подвиги і безрозсудні вчинки, але до сімейного життя Стрільці зовсім не пристосовані. З ними добре лише на побаченнях під місяцем, гучних вечірках і подорожах.

Козеріг

Козеріг – знак сімейний. Шлюб для цих жінок важливий, але своїми ревнощами, мстивістю, умінням робити з мухи слона і схильністю постійно влаштовувати сварки вони здатні довести навіть близьку людину. Згодом представниці цього знакУ Зодіаку стають тими жінками, від яких хочеться втікати.

Риби

Дружина-Риба постійно витає в хмарах і віддається романтичним мріям. Вона може заговоритися з подружкою або під враженням від чергового серіалу забути приготувати чоловікові вечерю. Завершать картину гори брудної білизни і брудні підлоги - Рибам ніколи займатися реальним життям, вони завжди занурені в свої фантазії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, жінки, психологія, стосунки
В тему

Останні матеріали