Поради

Чому на початку літа не можна їхати за кордон

Чому на початку літа не можна їхати за кордон

Членкиня Спілки астрологів Юлія Богданова назвала несприятливі дні для подорожей влітку 2021 року.

Наприкінці весни і на початку літа нас чекають дві важливі астрологічні події: це місячне затемнення 26 травня і сонячне затемнення 10 червня.

У ці дні астрологиня Юлія Богданова закликала бути особливо обережними та не планувати масштабні проекти, закордонні поїздки і важливі переговори.

Поблизу цих затемнень, оскільки тут є особливі показники напруженості з Юпітером і Нептуном, потрібно бути особливо обережними. І взагалі у всьому щодо закордонних поїздок, переговорів і подібних тем. Тому п’ять днів до і після затемнення краще не планувати такі справи.

Астрологиня також зазначила, що 14 травня Юпітер – планета щастя і достатку – виявиться в знаку Риб, що вплине на взаємини між людьми і, можливо, викличе чимало конфліктів.

Два з половиною місяці ми зможемо спостерігати, як будуть спливати подробиці таємних справ. Якщо у вас є якісь секрети, то краще розповісти про них до 14 травня, тому що потім все таємне може стати явним. Весна і літо цього року не підходять для вкладень серйозних фінансів в нерухомість, тому від витрат варто відмовитися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: відпочинок, прогноз астрологів, поради астролога
В тему