15 Лютого 2020
Новини

Зеленський відповів жартом на питання про імпічмент і зірвав оплески

Зеленський відповів жартом на питання про імпічмент і зірвав оплески

Український президент Володимир Зеленський пожартував, відповідаючи на запитання про імпічмент свого американського колеги Дональда Трампа та політичну ситуацію в Україні під час Мюнхенської безпекової конференції.

Журналістка Крістіан Аманпур, яка виступає модератором на конференції, запитала про те, наскільки ситуація з імпічментом в США вплинула на головні завдання Зеленського в його країні, зокрема, з поверненням заручників, пише Obozrevatel.

"Я чекав на це питання. Мене часто запитують про імпічмент по всьому світу. В моєму минулому житті, минулій професії, коли я був продюсером, сценаристом, актором, я мріяв отримати “Оскар”. Хотів бути популярним в США. А тепер я дуже популярний в Сполучених Штатах", – відповів Зеленський.

Всі присутні в залі "вибухнули" сміхом і почали аплодувати президенту України.

Реакція залу на жарт Зеленського

Реакція модератора на жарт Зеленського

Зеленський додав, що він не хотів собі такої популярності. "Я цього не хотів ... такої популярності. Але якщо це допоможе Україні, я навіть готовий вдруге поговорити з паном Трампом", – сказав президент.

Зеленський пожартував про імпічмент Трампа і Україна

Зеленський пожартував про імпічмент Трампа і Україна

Глава держави уточнив, що між Україною і США склалися хороші відносини, подякувавши і політикам, і американцям за підтримку.

"Я хочу подякувати всім, хто до цього доклав свої зусилля. І президенту, і сенаторам, і конгресменам, простим американцям. За ту підтримку, яку вони надають Україні, особливо зараз, під час війни. Я хочу поаплодувати кожному американцю. Допомагайте більше" , – сказав Зеленський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, Політика, дональд трамп, Світ
В тему