15 Лютого 2020
Новини

Родина Ігоря Палиці — серед власників двох збройних компаній

Родина Ігоря Палиці — серед власників двох збройних компаній

Дружина та син народного депутата від Луцька Ігоря Палиці є серед кінцевих беніфеціарів двох компаній, які входять в сферу олігархів Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова.

У обох компаній в якості основного виду економічної діяльності вказано виробництво зброї та боєприпасів, - пише Новое Время.

Неосновні види діяльності - виробництво машин та устаткування спеціального призначення; діяльність посередників, що спеціалізуються в торгівлі іншими товарами; обслуговування систем безпеки; організація конгресів і торговельних виставок; оптова торгівля відходами та брухтом. ТОВ Таргет-М зареєстровано в місті Дрогобич Львівської області. Засновниками вказані зареєстрована у Флориді компанія Грей Фокс Інтернешнл ЛЛС і ПАТ НПК-Галичина (Дрогобич, Україна).

ТОВ Рокіт-М зареєстровано в місті Надвірна Івано-Франківської області. Засновники — Грей Фокс Інтернешнл ЛЛС і ПАТ Нафтохімік Прикарпаття (Івано-Франківська область).

Кінцеві бенефіціарні власники у обох компаній однакові: Геннадій Боголюбов (Україна), Олексій Буйніс (Україна), Світлана Делі (Ізраїль), Юрій Кіперман (Україна), Ігор Коломойський (Швейцарія), Мордехай Корф (США), Євген Кричевський (Україна), Уріел Лейбер (США), Захар Палиця (Швейцарія), Оксана Палиця (Швейцарія), Дмитро Потішман (Ізраїль).

НВ раніше писав, що Мордехай Корф і Уріел Лейбер — вихідці з єврейської громади штату Флорида, які є партнерами Коломойського в його інвестиціях в США. Це, зокрема, нерухомість в Клівленді, сталеливарний комбінат Warren Steel Holdings в Огайо, завод з виробництва засобів для очищення сталі Felman Productions в Вірджинії, а також ряд переробних підприємств по всій Америці. Лейбер в 2010—2019 роках був членом наглядової ради Укрнафти, де міноритарною часткою володіють структури Коломойського.

Оксану Палицю ЗМІ називають дружиною нардепа Ігоря Палиці, а Захара Палицю — його сином. В електронних деклараціях екс-голова Одеської ОДА та Волинської облради інформацію про членів сім'ї не вказує.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ігор коломойський, ігор палиця, економіка
В тему