Поради

Найжорстокіші жінки за знаком Зодіаку

Найжорстокіші жінки за знаком Зодіаку

Жінки – жорстокі істоти. Але деякі з них – і зовсім тирани. Про те, які жінки найжорсткіші та найгрізніші, виходячи з астрологічної науки, читайте у цій статті.

Козеріг

Про суворість та емоційну сухість Козерогів ходять легенди. Це саме ті жінки, які не плачуть, дізнавшись про зраду, а мовчки йдуть, переписують все майно на себе і розлучаються, залишаючи чоловіка-зрадника ні з чим. Більше того – вони перепишуть майно на себе, навіть якщо лиходій не був чоловіком: настільки Козерогині розумні, владні та розважливі. І, звичайно, чутливі – але десь глибоко всередині. І от коли хтось ображає м'яку серцевину душі, їм стає так боляче, що вони виходять на стежку війни – і просто усувають ворога.

Скорпіон

Пристрасні та мстиві – Скорпіони. А найпристрасніші і наймстивіші – Скорпіонкі! Їхні стосунки – найцінніше для них, і вони всіма силами оберігають це найвразливіше і ніжніше. Але якщо хтось зачепить їх, помста буде довгою, продуманою та жорстокою: жінка-Скорпіон не відступає, навіть якщо переборщила з покаранням. Напевно, жінки, які вчиняють вбивства на любовному ґрунті, здебільшого саме Скорпіони.

Діва

Діви дуже розважливі і педантичні: ледве щось не так, як треба, всередині жінки-Діви починає повільно, але неухильно підніматися хвиля обурення та ненависті. Але це відбувається настільки тихо і непомітно, що етап підготовки до акту покарання можна і не помітити (і це найстрашніше!). Діви – справжні садистки, вони пригнічують мовчанням, поглядом спідлоба та відстороненням. А ще, звісно, застосовують різні штрафи для підлеглих. Психологічний тиск та фінансове насильство – їх коник!

Лев

Леви теж садистичні. А все тому, що вони вважають себе самими-самими, тобто нарцисизм зашкалює, і якщо хтось не поділяє їхнього захоплення від самих себе, Левиці звіріють. Не зваживши всі за і проти, жінки-Леви просто виходять із себе, кидають чоловіків, зриваються на дітей, звільняються з робіт і всіляко палять мости. Щоб згасити цю пожежу, потрібні подарунки та компліменти, багато часу та непідробна увага. Загалом, на тлі попередніх трьох відьом жінка-Лев – просто «мі-мі-мі».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему