Поради

Які жінки чудово виглядають у будь-якому віці: астрологи назвали знаки Зодіаку

Які жінки чудово виглядають у будь-якому віці: астрологи назвали знаки Зодіаку

Астрологи з'ясували, хто з представниць зодіакального кола сяятиме красою у зрілому віці.

Козероги

Завдяки своєму покровителю Сатурну, Козероги ніби сповільнюють біг часу. Вони «розквітають» саме у зрілому віці, і з роками лише гарніють. Часто складається таке враження, що над Козерогами час зовсім не владний.

Водолії

Головні поціновувачі свободи та спонтанності, Водолії також схильні виглядати молодо навіть у зрілі роки. Позитивний підхід до життя, гумор та гарний настрій змушують їх буквально випромінювати свіжість зсередини. Завдяки такій харизмі, зморшки Водоліїв часто не помічаються оточуючими.

Діви

Ці представники земної стихії схиблені на контролі, в тому числі і за своїм тілом. Діви почуваються найкраще, коли їхнє тіло сильне і рухливе, шкіра сяюча і шовковиста, і здоров'я всередині відповідає виду зовні. Діви докладають багато сил для догляду за собою і результат цих старань допомагає їм виглядати молодими довгі роки.

Овни

Полум’яні Овни - головні енерджайзери та активісти. Вони завжди кудись біжать, поспішають і схожі на вічних дітей. На відміну від Козерогів, що сповільнюють хід часу, Овни ніби випереджають час і навіть в старості не втрачають своєї непосидючості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, жінки, краса
В тему

Останні матеріали