6 Вересня 2020
Новини

Які сюрпризи чекають у шлюбі із кожним знаком Зодіаку

Які сюрпризи чекають у шлюбі із кожним знаком Зодіаку

Для того, щоб сімейне життя було безхмарним та щасливим, нареченому та нареченій важливо знати всі плюси і мінуси своїх шлюбних взаємин з точки зору астрології.

Які ж сюрпризи чекають на вас в сімейному житті з тим чи іншим знаком Зодіаку?

Овен

Шлюб з Овном — справжня боротьба характерів.

Плюси: прагнення поважати і захоплюватися партнером – не тільки нормальне бажання, але й життєва необхідність для представників цього зодіакального знаку.

Мінуси: не зможете відповідати Овну — значить, будете з ним воювати. Точніше, тримати глуху оборону. Так що або тримайте марку, або готуйтеся до бою!

Телець

Тельці віддають перевагу легку життя і легких людей.

Плюси: представникам цього знаку подобається бути вільними від зайвих переживань, тому вони часто закривають очі на дрібні огріхи партнера.

Мінуси: з Тельцями чудово жити, але досить складно що-небудь пережити. Щоб не сталося, вони будуть закликати вас не “зациклюватися” на проблемах.

Близнюки

Винахідливі, сентиментальні, ніжні і пристрасні — це все про них!

Плюси: з Близнюками ви відчуєте себе справжнім ідеалом — настільки сильно вони будуть вас любити!

Мінуси: вам доведеться постійно “бути в тонусі”, інакше ви зіткнетеся з постійними капризами свого партнера.

Рак

Хочете стабільності в сімейному житті? Вибирайте Рака!

Плюси: представники цього знаку вкладають в сім’ю всі свої ресурси. Вони ні за що не обдурять вас. Принаймі, до тих пір, поки будуть любити!

Мінуси: якщо ви не навчитеся поділяти погляди Рака, то він буде боляче щипати вас… своїми клешнями! Тому особисту думку вам доведеться відстоювати в серйозній боротьбі.

Лев

Ваша увага повинна належати лише “королівському” знаку!

Плюси: Леви – неймовірно щедрі і дуже романтичні натури. Вони також часто бувають великодушні і сентиментальні.

Мінуси: багато Левів і Левиць патологічно ревниві. Тому готуйтеся жити в атмосфері підозрілості і дратівливих питань на кшталт: “Хто дзвонив?”, “Куди пішла?”, “Коли будеш?”, “Що потрібно твоєму начальнику в 8 вечора?” і т. п.

Діва

Це знак конкретики і здорового глузду, тому вам не варто плекати ілюзій.

Плюси: чіткий розрахунок дивним чином поєднується у Дів з щирою і відданою любов’ю до своєї другої половинки.

Мінуси: для представників цього знаку є фінансовим божевіллям і повної марнотратством те, що ви називаєте “балувати себе”. Тому вам доведеться постійно стежити за своїми витратами і назавжди відмовитися від спонтанних покупок.

Терези

Представників цього знаку ідеально описує слово “котик”.

Плюси: Терези – веселі, милі і дуже добрі. З ними неможливо нудьгувати! До того ж, вони рідко бувають ревнивими.

Мінуси: періодично Терези потребують бути на самоті, під час якої повністю ігнорують ваші потреби. Будь-які спроби змінити існуючу ситуацію закінчуються скандалом (аж до розлучення).

Скорпіон

Нудно не буде. «Як у людей» – навряд чи!

Плюси: по своїй натурі, Скорпіони — неймовірно сімейні люди. Вони сильно прив’язані до дітей і обожнюють свій будинок.

Мінуси: постійні перепади настрою, надмірна деспотичність і їдкий сарказм з приводу і без можуть втомити кого завгодно. Вважайте, що ми вас попередили!

Стрілець

Особливих пристрастей або приємних сюрпризів ви можете і не дочекатися!

Плюси: цим вільнолюбним однолюбам дуже не подобається з’ясовувати стосунки, тому Стрільці охоче йдуть на компроміс. Крім того, вони домовиті і хазяйновиті.

Мінуси: любов для Стрільця — настільки природній стан, що вони вкрай рідко проявляють романтичні знаки уваги. Якщо ж вам до душі рівний шлюб без “американських гірок”, то вам саме сюди!

Козеріг

Залізні принципи — ось що визначає суть Козерогів.

Плюси: Козероги приймають рішення дуже довго, але, як правило, безпомилково. Це стосується і супутника життя. Так що, якщо представник цього знаку запропонував вам укласти офіційний шлюб, то знайте — ви пройшли вкрай суворий відбір. Вітаємо, ви в фіналі!

Мінуси: якщо у вашому характері або зовнішньому вигляді є деякі недоробки (навіть зовсім несуттєві!), Козеріг докладе всі зусилля, щоб виліпити з вас ідеал. Вам це потрібно?

Водолій

Шлюб з цим знаком гарантує повну відсутність нудьги. Втім, стабільності теж!

Плюси: оригінальний і невгамовний Водолій мислить масштабно. Тому сімейне життя з ним буде найвищої якості!

Мінуси: представники цього знака абсолютно байдужі до побутового затишку. До того ж, якщо Водолію стане нудно поруч з вами, то він не буде довго рефлексувати, а влаштує повний рознос. Якщо нічого не зміниться – зникне назавжди!

Риби

Люди цього знака готові зробити все можливе (і неможливе теж!), щоб їх парнер був задоволений шлюбом.

Плюси: ви завжди можете розраховувати на відданість Риб. Від вас же потрібно бути гідною опорою, причому скрізь і в будь-який час доби.

Мінуси: вам доведеться навчитися читати думки свого партнера. Навіть якщо між вами все прекрасно, почуття якоїсь недомовленості буде постійно витати в повітрі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, гороскоп, прогноз астрологів
В тему