Поради

Які люди приречені на страждання у стосунках за знаком Зодіаку

Які люди приречені на страждання у стосунках за знаком Зодіаку

Як правило, непорозуміння відбуваються через особливу чутливість і довірливість цих представників зодіакального кола.

Дуже легко розбити серце Близнюкам, Терезам і Стрільцям. Їм потрібно бути максимально уважними при виборі супутника життя. Невдалий вибір може зіпсувати все подальше життя.

Близнюки

На думку астрологів, дуже чутливими у відносинах є Близнюки. Представники цього знаку зодіаку спираються на почуття тяжіння до свого партнера більше, ніж інші. Головна мета Близнюків у відносинах - це радість другої половинки. У гонитві за щастям вони нерідко втрачають голову і перестають думати про себе. Як результат - оточуючим дуже легко отримати їх довіру.

Терези

Терези чекають від своїх партнерів своєрідного «обожнювання» і тому часто уникають конфліктів у відносинах. Це призводить до того, що у представників цього знаку Зодіаку геть втрачається здатність до самозахисту. Отримавши довіру Терезів, недобросовісні коханці можуть скористатися їх добротою. Заподіяння болю і руйнування відносин можуть бути дуже тривалими.

Стрілець

Стрільці намагаються бути чесними і славляться своєю вимогливістю у відносинах. На жаль, подібна поведінка дуже часто виявляється «маскою» - за допомогою такої захисної реакції Стрільці приховують свою залежність від партнера. При цьому кожна дія коханого може завдати непоправної шкоди їх самолюбству.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, стосунки
В тему