Поради

Лікарі назвали найкорисніші соки

Лікарі назвали найкорисніші соки

Якщо регулярно пити соки в дозованих кількостях, можна значно поліпшити здоров'я і поповнити нестачу важливих мікроелементів. Які з них вважаються найкориснішими, розповіли американські фахівці зі здорового харчування.

Про це йдеться у статті Eat This, Not That!

  1. Дієтолог Елліот Реймерс рекомендує віддати перевагу буряковому соку. За словами експерта, він має високий вміст вітаміну B6, кальцію і заліза. Крім того, підкреслив лікар, в буряковому соку дуже мало природного цукру.
  2. Тим часом дієтолог Джей Коуін назвав найкориснішим соком журавлиний. Як стверджує фахівець, він має протизапальну дію за рахунок наявності в ньому антиоксидантів, вітамінів C і E. Також лікар виділив ще пару важливих властивостей напою: запобігання серцевих захворювань і полегшення симптомів ревматоїдного артриту.
  3. За заявою лікаря Марка Хаймена, після тренувань найкраще випити кавуновий сік. У ньому, підкреслив експерт, міститься амінокислота L-Цитруллін. Вона відповідає за виведення молочної кислоти і аміаку з м'язів, допомагаючи тим самим впоратися з болем і втомою після занять спортом. Ще одним приємним бонусом є низький відсоток цукру в складі напою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Харчування і дієти, Здоров'я, Поради
В тему