Поради

Як визначити енергетичного вампіра за днем народження

Як визначити енергетичного вампіра за днем народження

Нумерологія - вчення про вплив чисел на долю людини. Кажуть, з її допомогою можна дізнатися головні риси характеру, розшифрувати доленосні знаки і навіть передбачити майбутнє.

До речі, зробивши простий нумерологічний розрахунок, можна за датою народження вичислити енергетичного вампіра. Це людина, яка живиться енергією інших людей. Такі вампіри схильні до скандалів, а після спілкування з ними немає настрою і настає апатія.

Хочеш дізнатися, хто з твоїх знайомих енергетичний вампір? Щоб це зробити, потрібно скласти всі цифри дати народження людини. Наприклад, вона народилася 24.02.1995. Рахуємо: 2 + 4 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 5 = 32. Продовжуємо складати: 3 + 2 = 5. Розповідаємо про значення всіх чисел.

1 і 2

Цифри 1 і 2 говорять про те, що людина належить до енергетичних вампірів. Правда, вона може робити це несвідомо. До речі, люди під цими цифрами можуть самі позбутися такого «дару». Для цього потрібно управляти собою і своїми емоціями.

3,6,8

Люди під цифрами 3, 6, 8 нейтральні. У них сильна енергетика, тому вони не харчуються чужою енергією і іншим заряджатися від себе не дають.

4

Четвірки можуть бути як енергетичними вампірами, так і нейтральною стороною. У таких людей є унікальна можливість переходити з одного стану в інший. Все залежить від їх власного запасу енергії і сил.

5 і 7

П'ятірки і сімки найбільше схильні до впливу «вампірів», тому їм варто уважно ставитися до свого кола спілкування.

9

Дев'ятка говорить про те, що людина має певні надприродні здібності, але до числа енергетичних вампірів її віднести не можна. Такі люди мають сильну позитивну енергетику.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, містика, цікаво знати
В тему