Поради

7 простих вправ, які виведуть сексуальне задоволення на новий рівень

7 простих вправ, які виведуть сексуальне задоволення на новий рівень

Як повідомляють вчені, особисте життя практично кожної людини постраждало через пандемію, але повернути собі і навіть підвищити рівень сексуального задоволення досить легко.

Лікарка-фізіотерапевтка Аманда Севідж пояснює, що найважливішим тренуванням для будь-якої жінки є тренінг м'язів тазового дна. Їх зміцнення може бути корисним не тільки для здоров'я, але і для посилення чутливості в ліжку.

«Багато жінок повідомляють, що досягають оргазму легше після того, як їх м'язи там стають сильнішими», - пояснила фахівчиня, додавши, що качати мускулатуру тазового дна потрібно не тільки представницям слабкої половини людства, а й чоловікам, щоб посилити ерекцію і запобігти передчасній еякуляції.

Є 7 простих способів тренувати м'язи тазового дна для додання пікантності своєму сексуальному життю.

  • Перший - вправа «Стисни і утримуй». Аманда пояснила, що у цих м'язів основна функція - втягування і всмоктування, тому варто стискати внутрішні м'язи і затримувати їх в такому положенні 10 секунд. Робити цей прийом потрібно двічі на день по 10 повторів.
  • Другий спосіб - короткі, потужні стиснення. Ця вправа також допоможе уникнути нетримання сечі. Швидко скоротіть м'язи і розслабте, повторюйте короткими чергами 10-15 разів поспіль.
  • Також під час сексу можна спробувати стискати внутрішніми м'язами член партнера, коли він всередині вас.
  • Четвертий спосіб - намагатися регулярно розслабляти мускулатуру тазового дна. За словами фізіотерапевта, якщо у одних жінок є проблема з тим, щоб напружити їх, у інших вони постійно знаходяться в такому стані. Важливо контролювати цей стан, щоб уникнути виникнення спазмів, так як це негативно позначається на інтимній близькості, бо виникають больові відчуття.
  • Наступна порада професіоналів - присідати. «Коли ви присідаєте, ви скорочуєте сідничні м'язи, а разом з ними і м'язи тазового дна - це чудовий варіант їх тренування», - пояснила Севідж, додавши, що перш ніж приступати до цієї вправи, потрібно проконсультуватися зі своїм лікарем, чи немає у вас протипоказань.
  • Ще один гарний варіант - пілатес, всі вправи якого спрямовані на тренування всіх груп м'язів, в тому числі і інтимних.
  • І останній спосіб - купіть спеціальний гаджет. Існує цілий ряд тренажерів для тазового дна, потрібно лише підібрати найбільш підходящий саме для вас.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, Здоров'я, Поради
В тему