Поради

Що треба їсти для підвищення сексуального потягу: пояснення дієтолога

Що треба їсти для підвищення сексуального потягу: пояснення дієтолога

Лікарка-дієтологиня Наталія Денисова перелічила продукти харчування, завдяки яким посилюється сексуальний потяг. Вона зазначила, що джерелами сексуальної енергії є цинк, селен і білок, а значить, вони повинні бути присутніми в стравах для романтичної вечері.

  • За словами фахівчині, можна вибрати гриби, устриці, морепродукти - в них міститься цинк, що підвищує вироблення і рухливість сперматозоїдів, а також стимулюючий кровообіг в області статевих органів.
  • Крім того, приплив крові до репродуктивних органів стимулюють і спеції. Тут найкраще підійдуть кардамон, карі, імбир і червоний перець. Радить дієтологиня звернути увагу і на артишоки.
  • Як зазначила Денисова, лібідо зможуть підвищити фініки, червона і чорна ікра, а полуниця, червоне вино і чорний шоколад забезпечать людину ендорфіном.
  • Утворенню тестостерону сприяють білки яєць, горіхи і насіння. Також для романтичної вечері можна вибрати багатий білком і вітамінами авокадо.
  • Ще експертка радить звернути увагу на цибулю і часник. Однак вживати їх варто не перед побаченням, а регулярно включати в раціон для тривалого ефекту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, стосунки, страви
В тему