Поради

Чому жінки взялися за бодягу

Чому жінки взялися за бодягу

Жінки в мережі розповіли про дешеві засоби по догляду за собою, які допомагають не менше, ніж дорогі косметичні процедури. Одним з таких «копійчаних» забутих засобів стала звичайна бодяга. Її, як з’ясувалося, багато хто використовує роками і радить подругам.

Бодяга є лікарським засобом тваринного походження і має місцеву протизапальну і аналгетичну дію. Креми і гелі на основі бодяги можна знайти в будь-якій аптеці.

«Дія гелю базується на механічному подразненні шкіри подрібненими кремнієвими голочками, що викликає активізацію кровопостачання і забезпечує чудовий розсмоктуючий вплив. Дія бодяги супроводжується слабким зігріваючим ефектом і тимчасовим місцевим почервонінням шкіри», - написано на упаковці одного з кремів.

Виявляється, бодягу використовують від набряків, почервоніння і інших недоліків шкіри.

«Я використовую бодягу часто і активно. Уникаю тільки, коли на шкірі є сильні висипання. Для мене головним її плюсом є здатність позбавляти від ранкових набряків, вона ніби висмоктує все зайве. Наношу на 30 хвилин, потім активно змиваю, трохи «шкребу» шкіру. Опісля наношу сироватку і зволожуючий крем. Алергічної реакції не було, але багато хто стикається», - йдеться в одному з б’юті-блогів в Instagram.

Багато хто радить застосовувати її від розтяжок, синців, при постакне і від слідів від прищів, а домашній пілінг з бодягою навіть може розгладити неглибокі зморшки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: косметика, Поради, Здоров'я, краса
В тему

Останні матеріали