Поради

Це треба знати: народні рецепти краси, які не діють

Це треба знати: народні рецепти краси, які не діють

Домашній догляд за шкірою дуже важливий, але тільки в тому випадку, якщо він дійсно працює.

У мережі можна знайти безліч варіантів засобів для догляду, які можна виготовити самостійно буквально з того, що є під рукою і в холодильнику, однак далеко не всі з них працюють і принесуть жаданий результат. Є мінімум 5 рецептів краси, які неефективні.

  1. Так, згідно з онлайн-виданням «Медік форум», використання лимона для освітлення шкіри не тільки не працює, але ще й небезпечно, бо може зруйнувати захисний бар’єр шкіри і «збити» її природний рН.
  2. Зубна паста для позбавлення від прищів також не працює. А в складі відбілюючих речовин містяться сода і перекис, тому це може бути навіть шкідливо для шкіри: спочатку вона зніме запальний процес, а потім лише спровокує подразнення. Більш того, після того як прищ розсмокчеться, є ймовірність, що на обличчі залишиться біла пляма.
  3. Неефективна для вирівнювання тону обличчя і кориця. Залиште цю пряність для кулінарії, оскільки крім подразнення і пухирів ви нічого більше не отримаєте.
  4. Ще одна популярна в мережі порада – використовувати яєчні маски для ліфтинг-ефекту, проте це не так.
  5. До речі, для позбавлення від запаху поту краще користуватися дезодорантом або частіше ходити в душ, тому що яблучний оцет, яким багато людей замінюють антиперсперант, не працює. Так, оцет позбавить від бактерій, але тут виникне інша проблема: запах цього засобу – вельми характерний, і його ви точно нічим не приховаєте, навіть додавши в нього ефірні олії. Та й на потовиділення цей саморобний дезодорант ніяк не впливає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: краса, косметика, Поради
В тему