Поради

У Франції робіть покупки по-французьки

У Франції робіть покупки  по-французьки

Можна побитися об заклад, що існує багато людей, котрі вірять, що Париж є найбільш дорогим містом у всьому світі! І все, що вони можуть собі дозволити у Парижі це брелок з Ейфелевою вежею та флакон парфумів Chanel No.5. Вс це неправда. Ми можемо довести вам, що користуючись порадами самих французів, ви приїдете додому, почуваючи себе шикарно та знаючи, що ваш рахунок не рівний нулю.

 

Місце розташування та час є надзвичайно важливими аспектами для шопінгу за найвигіднішими умовами в Парижі. Найвигідніші покупки можна зробити  у місцях, про які навіть і подумати не можна було, що там щось можна купити. Наприклад, якщо ви щось купуєте на відкритому продуктовому ринку, буде добре піти туди посеред тижня, коли там менше людей та ціни  нижчі. Майте на увазі, що вигідно приходити до магазинів за півгодини до їх закриття, оскільки власники крамниць можуть запропонувати вам товар за вигідними цінами, для того щоб розгрузити прилавки від товару, який лишився непродпним протягом дня.

Якщо ви захотіли скупитися на паризькому «блошиному ринку», вирушайте туди з самого ранку, якщо хочете купити найкращий товар за найвигіднішою ціною. Найкращим днем для покупок є понеділок, коли продавці хочуть збути весь товар, який не було продано за минулий тиждень. Якщо ви не говорите французькою і не орієнтуєтеся на  блошиному ринку (найбільшому у світі), краще йти туди з людиною, яка є досвідчиним базарником, вона допоможе вам торгуватися , а потім віднести всі ваші скарби додому.

У продуктових маркетах продається не лише їжа, там також є продавці, котрі продають чудові модні аксесуари, включаючи дамські сумочки та валізки, так само як і кашмірові шалі. В таких магазинах ці товари можна придбати наполовину дешевше, ніж в універмазі. Багато з цих торговців імпортують речі безпосередньо з Індії або Непалу, перевозять їх у валізах та продають на відкритих ринках, таким чином заощаджуючи на маклерах.

Більшість людей не усвідомлює цього, але тридцять процентів продажу товару роздрібними магазинами у Парижі відбувається  протягом шести тижнів двічі на рік, і це має назву «розпродаж». Вони зазвичай беруть свій початок з першого тижня  в січні та з другого тижня червня. Ячкщо ви вважаєте себе ініціативними і справжніми любителями французького одягу, постарайтеся спланувати  тиждень перебування  у Парижі саме у  ці періоди, щоб зробити вигідні покупки дизайнерського одягу та аксесуарів від Louis Vuitton, Chanel, Yves St. Laurent , Sonia Rykiel та інших.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль
В тему