18 Грудня 2020
Новини

Як підстригти себе самостійно? Поради від стиліста

Як підстригти себе самостійно? Поради від стиліста

Позбутися посічених кінчиків волосся, підрівняти чубчик можна не тільки в салоні, але й у домашніх умовах самостійно.

Про це пише Cosmo.

Стиліст зі світовим ім'ям Гаррет Вільямс поділився прийомами, за допомогою яких можна  скоригувати власну зачіску в домашніх  умовах.

Якщо у вас посічені кінчики

Беремо в руки пасмо товщиною як сірник і скрутимо у тугий джгут таким чином, щоб кінчики волосся почали стовбурчитися. Далі треба взяти гострі ножиці і провести по цих кінчиках у напрямку до кінчиків. У такий спосіб можна зрізати посічені кінці, при цьому не пошкодивши волосся і не зіпсувавши стрижку.

Якщо треба поправити чубчик

Спочатку слід вимити і висушити волосся повністю. Адже мокре волосся видається довшим, тобто є ризик зрізати більше, ніж потрібно. Далі розчісуємо чубок чітко вперед, хай волосся прилипає до лоба. Після цього гострими ножицями прибираємо довжину, строго дотримуючись загальної лінії зрізу. Зрізаємо не більше пів сантиметра, на один раз беремо пасмо завтовшки із сірника.

Якщо волосся просто задовге

У такому разі треба розділити волосся на 4 рівні частини «квадратами» і кожну з них зібрати у хвіст. Своєю чергою, кожен хвіст розділяємо ще на 4 хвости, а після цього кожен вкорочуємо на однакову довжину. У такому випадку вдасться отримати рівномірну стрижку, але з грамотною різницею між пасмами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волосся, Стиль, Зачіски
В тему