Поради

Неочевидні ознаки жінки, яка не стежить за собою

Неочевидні ознаки жінки, яка не стежить за собою

Макіяж і дорогий одяг зовсім не є гарантією ідеального образу. Якщо жінка недостатньо добре стежить за собою, це видадуть дрібні деталі.

Посічені кінчики волосся

Кінчики волосся необхідно час від часу підстригати, щоб не допустити їх обламування. Якщо ж ви забуваєте робити це, по-перше, ріст волосся істотно сповільниться, а по-друге, ваша зачіска буде виглядати недоглянутою.

Недоглянуті брови

Зарослі брови, яким ніколи не надавали форму, можуть зіпсувати навіть ретельно продуманий макіяж і образ загалом. Скоригувати форму брів вам допоможе фахівець, якщо ви самі не в силах впоратися з цим завданням.

Старий манікюр

Абсолютна відсутність манікюру набагато краще, ніж недоглянуті нігті з облупленим або потрісканим лаком. Відрослий манікюр також виглядає неохайно і підкреслює навіть найдрібніші недоліки рук. Краще обрізати нігті зовсім коротко і покрити прозорим лаком: так вони будуть виглядати акуратно.

Потріскані губи

Якщо ви не будете приділяти належної уваги губам, ризикуєте в підсумку отримати на них лущення. Потім губи почнуть тріскатися і будуть виглядати вкрай непривабливо. Не забувайте користуватися бальзамом для губ, живити і зволожувати губи, а також час від часу робити щадне скрабування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Поради, жінки, Стиль
В тему

Останні матеріали