29 Грудня 2020
Новини

Блонд приховає сивину: прості і ефективні поради

Блонд приховає сивину: прості і ефективні поради

Поява сивого волосся – завжди неприємний момент. Особливо складно доводиться власницям темного волосся, бо маскування сивини на темному або зовсім чорному волосі вимагає постійного коректування і підбору ідеального відтінку.

Блондинкам трохи простіше, але і тут є свої тонкощі. Ось техніки фарбування, які допоможуть не зіпсувати образ і при цьому приховати ненависну сивину.

Який відтінок вибираємо

Якщо у вас світле волосся, з великою ймовірністю майстер запропонує або підібрати відтінок максимально близький до натурального, або після фарбування ви вийдете з салону блондинкою. Освітлення волосся – кращий спосіб освіжити образ і замаскувати втрачений пігмент волосся.

Найчастіше майстри пропонують нейтральний блонд, який належить до теплих відтінків. Він виглядає максимально природно і практично будь-який кольоротип з ним «подружиться».

Техніки фарбування в блонд

  • Мелірування

Так, сьогодні мелірування вже не можна назвати таким же популярним, як на початку нульових, а й сама техніка змінилася, а тому при виборі професійного стиліста вам не варто боятися отримати антитрендовий результат. Цей спосіб підійде лише тим, у кого сивина тільки починає з'являтися і зачіпає лише кілька пасом.

  • 3D-фарбування

Оригінальна техніка, яка на цей момент не користується великою популярністю, проте дозволяє домогтися природного ефекту, нехай цей вид фарбування досить складний і провести його самостійно не вийде. Суть в тому, що майстер підбирає 2-3 близьких відтінки, таким чином домагаючись об'ємного ефекту.

  • Шатуш

Одна з найпопулярніших технік з висвітленням волосся. Як і в випадку з меліруванням, майстер зачіпає лише кілька пасом, проте виглядати волосся буде зовсім інакше: створюється ефект вигорілого на сонці волосся, відростання коренів в цьому випадку буде проходити більш непомітно, ніж у випадку з чіткими кордонами мелірування.

  • Балаяж

Друга за популярністю техніка фарбування після шатуш. Майстер забарвлює лише кінчики, блонд при цьому не повинен бути занадто різким контрастом з вашим натуральним світлим відтінком. Стиліст зачіпає приблизно дві третини від довжини вашого волосся.

  • Громбре

Варіант не для всіх, але виглядає просто казково. У цій техніці майстер використовує сірий або платиновий сивий відтінок для фарбування. Громбре відбувається з двох слів: «grey» і «ombre», таким чином ви робите акцент на сивині. Варіант підходить в тому випадку, якщо сивого волосся на голові більше 50%.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Зачіски, Стиль, Поради
В тему