15 Травня 2021
Новини

Модний тренд 2021: як носити шкарпетки з босоніжками

Модний тренд 2021: як носити шкарпетки з босоніжками

Про модний літній тренд 2021 розповіла стилістка Євгенія Услова. За її словами, шкарпетки плюс комфортне взуття на зразок біркенштоків - найгарячіша тема літа.

«І це дуже в дусі часу - модним стає максимально комфортне. Ну а що може бути комфортніше, ніж капці із шкарпетками? А ось для ситуацій, що вимагають більшої зібраності і дотримання пристойності, рекомендую придивитися до варіанту з лоферами й чоловічими черевиками.

Найобережніші - вибирайте шкарпетки в тон взуття. Варіант із туфлями - це завжди смілива заява. Підійде для тих, хто любить звертати на себе увагу. Що стосується кедів і кросівок, то це найнейтральніший вибір. Але тут не місце напівзаходів - надіваємо або довгу шкарпетку, або невидиму сторонньому оку шкарпетку-підслідник», - радить стилістка.

Влітку цього року модним буде одяг із різними варіантами вирізів. Відверті моделі такого фасону випускають бренди Christopher Esber, Sir, Isa Boulder і Aje. Цей тренд бере початок торік. Цього сезону, коли є більше можливостей для спілкування, хочеться показати власний стиль.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, мода, Модні тренди, Стиль
В тему