Поради

Відомий стиліст розповів про правильну техніку миття голови

Відомий стиліст розповів про правильну техніку миття голови

Провідний стиліст нью-йоркського салону краси SALON64 Гарет Вільям розкрив правильну, на його думку, техніку миття голови.

Рекомендації фахівця призводить The Sun.

Насамперед експерт порадив розчесати нижній шар волосся – найбільш сплутані пасма, які стикаються зі светрами і верхнім одягом. Потім необхідно повністю намочити волосся водою, щоб шампунь рівномірно розподілився по всіх ділянках голови.

«При цьому вода не повинна бути дуже холодною або гарячою. Помірна температура дозволить запобігти активації сальних залоз», - додав Вільям.

За словами експерта, перед використанням шампуню необхідно позбутися від надлишків води, які можуть зробити його занадто рідким. Далі потрібно видавити невеликий обсяг кошти з флакона і розтерти його в долонях.

«Почніть втирати шампунь по лінії росту волосся, а потім зберіть їх в хвіст і розподіліть засіб по всій довжині. Після цього «пройдіться» пальцями від верхівки голови до вух, потилиці і шиї. Таку послідовність рухів слід повторити три рази», - пояснив стиліст і підкреслив, що всю процедуру миття голови необхідно проводити двічі.

Промивши голову від шампуню, необхідно дати волоссю підсохнути, а потім скористатися кондиціонером. При нанесенні цього засобу потрібно сфокусуватися на кінчиках волосся, а потім розподілити його по всій довжині. Після цього слід розчесати волосся і почекати кілька хвилин, щоб активні речовини кондиціонера ввібралися в волосся.

В кінці процедури волосся необхідно промити водою, промокнути м’яким рушником, обернути і закріпити його навколо голови.

«Але ні в якому разі не варто терти волосся рушником! Це руйнує його структуру», - резюмував Вільям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Стиль, Поради, Здоров'я
В тему

Останні матеріали