Поради

Який одяг не можна носити жінкам у віці

Який одяг не можна носити жінкам у віці

Є леді у віці, які не готові миритися з втечею молодості і намагаються утримати її «молодіжним» одягом. На жаль, в більшості випадків це виглядає дуже погано, але зізнатися собі в цьому мало хто з жінок похилого віку вирішиться. На які речі варто перестати витрачати гроші, щоб не тільки заощадити, але і зберегти гарний настрій.

Одяг не за розміром

Багато жінок у віці вважають, що якщо вони одягнуть одяг менше свого розміру, то він їх «омолодить». Насправді це велика помилка. В реальності облягаючі сукні, міні-спідниці, короткі шорти, майки та інші подібні речі не роблять зрілих жінок молодшими. Навпаки, вони виглядають дивно і пошло, а жінки в цих нарядах заради уявної краси страждають через тісний і незатишний одяг.

Обтягуючі джинси

Популярні серед молодих дівчат джинси-скінни створені, щоб підкреслювати підтягнуту фігуру. Однак варто визнати, що в більшості випадків з віком українські жінки набирають зайві кілограми. Тому обтягуючі джинси, навіть якщо вони за розміром, на зрілих жінках виглядають абсолютно негарно. Крім одного винятку - якщо ви не фітнес-модель.

Прозорі блузки

Популярні на початку 2000-х прозорі блузки були створені, щоб спокушати чоловіків, які задивляються на нижню білизну під ними. Однак в нинішніх реаліях подібний одяг виглядає дуже пошло і без смаку, особливо на дорослих жінках.

Речі тонкої в’язки

Сукні та кофти тонкої в’язки, як друга шкіра - вони повністю повторюють контури фігури. Тому, якщо у вас є хоча б кілька зайвих кілограмів, в такому одязі їх не вийде приховати. Крім того, подібні речі вимагають особливого догляду, і вже після декількох прань можуть втратити свій презентабельний вигляд.

Легінси

Спочатку створені для спортивних занять штани, як це часто буває, знайшли своє застосування в повсякденності. У них можна ходити вдома або також займатися спортом. Однак легінси не призначені для того, щоб носити їх на вулиці. Іноді вони виглядають безглуздо навіть на молодих дівчат - чого вже говорити про дорослих жінок з далеко не досконалими силуетами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одяг, жінки, Поради, Стиль
В тему