Поради

5 порад, як перемогти енергетичного вампіра

5 порад, як перемогти енергетичного вампіра

Що робити, якщо ви відчуваєте, що енергія витікає і не повертається?

Ми щомиті втрачаємо енергію, і тут же заповнюємо її.

Добре, коли це відбувається легко і швидко, але що робити, якщо ви відчуваєте, що енергія витікає і не повертається? Як допомогти собі зберігати сили і гарний настрій, контролюючи витрату власних сил? Ми вибрали найкращі методи.

Метод № 1. Будьте впевнені в собі

Найдієвіший метод - перебувати в упевненості в тому, що у вас все в порядку. Коли ви думаєте, що ви ок, всі навколишні теж так думають і не тягнуть з вас вашу енергію. Але варто дати слабину і з'являється купа енергетичних вампірів навколо, які підключаються до самого уразливого місця і роблять вас ще слабшим.

Метод № 2. Створіть оболонку

Якщо ви відчуваєте небезпеку, просто уявіть, що навколо вас - щільна, непроникна оболонка у вигляді прозорого кокона. Кокон надійно захищає вас від чужих негативних реакцій, які і створюють всі умови для втрати цінної енергії.

Метод № 3. Використовуйте рослини

Живі рослини мають воістину дивовижні властивості: вони можуть чистити простір від негативу і захищати вас. Можна покласти в кишеню ягоду шипшини або листок кропиви: вони відлякають енергетичних вампірів. Вдома поставте кактус або будь-яку іншу рослину з шипами або колючками: ними вони немов відлякують ворогів, які зазіхають на ваш ресурс.

Метод № 4. Носіть амулет

Це може бути будь-яка річ, яка володіє силою і змістом особисто для вас. Про те, як вибрати такий амулет, можна почитати тут. Талісмани і амулети - це дуже древній спосіб захистити себе від непотрібних впливів. Чим довше амулет знаходиться з вами, тим щільніше він налаштований на вашу енергетику, зливається з нею і береже її.

Метод № 5. Робіть дулю

Так, саме: як не лаяли нас за цей непристойний жест в дитинстві, все ж він дуже дієвий. Якщо не хочете показувати дулю неприємній людині, просто тримайте руки в кишені. Будьте впевнені: сила жесту буде працювати і крізь щільний матеріал одягу, і ніякий енергетичний вампір вам не страшний.

Будьте здорові і бережіть свою енергію!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, Здоров'я, поради астролога
В тему

Останні матеріали