Поради

Як енергетичні вампіри крадуть ваші сили

Як енергетичні вампіри крадуть ваші сили

Езотерики вважають, що кожна людина навколо свого фізичного тіла захищена біоенергетичною оболонкою або аурою.

Це «силове» поле складається з циркулюючої енергії, яка захищає людську психіку від зовнішніх впливів і підтримує наші життєві сили. Втрата «енергії» загрожує людині хворобами і проблемами в різних сферах життя.

Це може відбуватися через хронічне перенапруження або стресів, але буває і так, що нашу енергію «крадуть» інші люди, яких називають «енергетичними вампірами».

Часто зовні вони виглядають цілком приємними і доброзичливими, але після спілкування з ними ви можете відчути, що роздратовані або втомилися, у вас зіпсувався настрій, з вас наче пішли сили і радість життя. Якщо зустріч з «вампіром» була випадковою, ви швидко відновитеся, але, якщо серед вашого постійного кола спілкування є такі люди, постарайтеся звести спілкування з ними до мінімуму, щоб не захворіти і не впасти в депресію. Існує кілька способів, якими енергетичні вампіри «крадуть» енергію інших.

  1. «Вампір» постійно провокує навколо себе суперечки і конфлікти. Він любить зіштовхувати людей між собою, розпускати плітки, провокувати на скандали - така атмосфера підживлює його енергетику. Навіть якщо ваше спілкування з такою людиною в цілому проходить мирно, ви відчуваєте постійне внутрішнє напруження, незадоволеність, маніпулювання вашим хорошим ставленням. Ви відчуваєте, що вас використовують, нічого не даючи взамін.
  2. «Вампір» обожнює викликати почуття провини з приводу у всіх, з ким спілкується. Вибачення і спроби компенсувати уявний збиток з боку цих людей, дає йому потужне енергетичне підживлення.
  3. Лицемірство і нещирість - його коник. «Вампір» - майстер втертися в довіру, а після використовувати слабкі місця людини або його одкровення їй же на шкоду. Коли «вампір» відчуває себе господарем ситуації, він наповнюється енергією.
  4. Постійний негатив, скарги та прохання допомогти безоплатно - ще один спосіб «вкрасти» енергію. При цьому, яка би велика не була ваша допомога, «вампір» ніколи не буває вдячний, а приймає її як належне або навіть висловлює своє невдоволення.
  5. Знецінення вас і ваших досягнень - ще один спосіб «відбирання» енергії. У вас псується настрій і падає самооцінка, а «вампір» насолоджується виробленим ефектом.

Вчіться розбиратися в людях і не давайте «красти» вашу енергію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Здоров'я, поради астролога, цікаво знати
В тему