Поради

Ви мусите їсти ці продукти заради щитовидки

Ви мусите їсти ці продукти заради щитовидки

Один з найголовніших органів потребує постійної підтримки, а саме - постачання корисними речовинами і вітамінами, тим більше в літній час набагато простіше знайти натуральний джерело вітамінів у вигляді свіжих фруктів і овочів. Однак є продукти, без яких щитовидці доведеться непросто в будь-який час року.

Яблука

Фрукти, які здатні захистити щитовидну залозу від ракових клітин, принаймні, в цьому запевняють нас лікарі. Для більшої користі яблука не рекомендується чистити, лише ретельно промити. Вся справа в тому, що в яблуках міститься вітамін B17, який дуже важливий для правильного обміну речовин.

Морська капуста

Досить специфічний продукт, який дуже рідко з'являється в раціоні міського жителя, і дуже даремно. У ламінарії міститься величезна кількість йоду, а цей елемент просто необхідний для правильної роботи щитовидної залози. Тут важливо пам'ятати, що капуста не повинна бути заправлена майонезом - тільки масло або зовсім без заправки. Не додавайте в організм зайвий холестерин.

Горіхи

Надзвичайно корисний продукт, який містить практично всі важливі вітаміни. Щитовидну залозу «цікавлять» вітаміни C, E і B. Як правило, пацієнтам з порушенням в роботі щитовидної залози фахівці рекомендують додавати в раціон волоські і мускатний горіх в будь-якому вигляді.

Червона риба

Морські продукти важливі для кожного, неймовірно корисний елемент Omega-3 важливий для правильної роботи багатьох систем, а також для зміцнення судин. При проблемах з щитовидкою рекомендується червона риба у відварному або слабосоленої вигляді, намагайтеся вибирати не дуже жирний сорт.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: продукти, Здоров'я, здоровий спосіб життя, Харчування і дієти, Поради
В тему