Поради

Ідеальні страви для здорового харчування за знаком Зодіаку: рецепти

Ідеальні страви для здорового харчування за знаком Зодіаку: рецепти

Багато жінок знають, що секрет схуднення досить простий: потрібно правильно харчуватися і більше займатися фізичною активністю. Однак з першим у багатьох виникають проблеми - правильна їжа багатьом здається несмачною через те, що вона прісна, несолодка і без різних соусів. Спробуйте поміняти свою думку і приготуйте собі ПХ-страву (страва правильного харчування), яка підійде вам за знаком зодіаку.

Овен

Представники цього знаку зодіаку дуже наполегливі і домагаються всього, що завгодно, але зі спортом дружать не завжди. Можна розглянути азіатську кухню, адже в ній багато низькокалорійних страв. Спробуйте скляну локшину з овочами і кальмарами - в ній багато білка, вуглеводів і клітковини. Візьміть фунчозу, залийте її окропом і залиште на 8-10 хвилин під кришкою. У сковорідці на кокосовій олії обсмажте цибулю і часник. Зверху додайте овочі, підійдуть будь-які за смаком, але рекомендуємо взяти моркву, червоний перець і стручкову квасолю. Зверху додайте кальмара, нарізаного кільцями, смажте на великому вогні одну хвилину, а потім зменшуйте. Наступним кроком додайте фунчозу. Для соусу змішайте корінь імбиру, соєвий соус і томатну пасту.

Телець

Тельці люблять розкіш і комфорт, а схуднення - завжди вихід із зони комфорту, тому воно дається їм важко. Змінювати звичний раціон вони теж не люблять, а він дуже часто складається з солодощів, солоних закусок і іншого забороненого. Тельця можна здивувати лише десертом, який за смаком не відрізнятиметься від звичної їжі. У мисці збийте блендером підсолоджувач, сир і какао і додайте туди трохи желатину. Закладіть його першим шаром в креманку, зверху покладіть ягоди і залиште в холодильнику на 15 хвилин. В цей час збийте блендером йогурт і ягоди, туди теж покладіть желатин. Покладіть в креманку отриману масу ще одним шаром, а зверху прикрасьте ягодами.

Близнюки

У Близнюків дуже сильний характер, тому вони готові годинами відпрацьовувати в залі з’їджене, але це не завжди працює. Повітряний знак дуже любить поїсти, але вкрай вибагливий в тому, що кладе собі в тарілку, тому рецепт для Близнюків підібрати дуже складно. Їм підійдуть легкі закуски. Візьміть варене яйце і натріть твердий сир, а потім змішайте все це. До отриманої маси додайте зелень. Загорніть все це в лаваш, збийте яйце і обсмажте разом.

Рак

Домашні Раки віддадуть всі за затишок і смачну їжу. Вони не люблять займатися спортом і готові весь день лежати і відпочивати, тому за харчуванням їм треба стежити найбільш ретельно. Вони справжні гурмани, тому Ракам варто приготувати щось незвичайне. Для них ми вибрали оладки з кабачків з червоною ікрою. Натріть кабачок і змішайте його з яйцем і цільнозерновим борошном, додайте зелень за смаком. Обсмажуйте на сковороді без масла. До кабачків можна додати нежирну сметану, а зверху прикрасити їх червоною ікрою.

Лев

Леви байдужі до смаку страв, які вони їдять, тому вони будуть раді всьому, що красиво виглядає. Найбільш сильне враження на Левів виробляє середземноморська кухня, тому їм ідеально підійдуть страви з однойменної дієти. Приготуйте салат капрезе з соусом песто. Це - легкий рецепт, який можна красиво обіграти на тарілці. Потрібно нарізати помідори і моцарелу кружечками і викласти їх по черзі на тарілку. Зверху потрібно полити соусом песто і прикрасити базиліком.

Діва

При схудненні Дівам варто остерігатися вуглеводів і вживати побільше білків і жирів. Це дається їм складно, але з часом вони звикають до цих обмежень, а відображення в дзеркалі говорить їм про те, що всі старання відбуваються не дарма. Приготуйте білковий чізкейк. Змішайте в одній мисці вівсяні висівки, яйце, знежирений сир і стевію, а потім поставте в духовку на 15-20 хвилин. В іншій мисці змішайте жовтки, ванілін, стевію, знежирений кефір і знежирений сир. Отриману масу викладіть на корж і випікайте 30-40 хвилин. Чізкейк можна прикрасити за смаком ягодами або фруктами.

Терези

Представникам цього знаку постійно хочеться пожувати то солодкого, то солоного. Вони ніколи не можуть визначитися, чи хочуть вони набрати м'язову масу або просто схуднути, тому радимо їм зробити домашні чіпси з солодкої картоплі. Візьміть солодку картоплю і наріжте її на тонкі кружальця (можна скористатися приладом для чищення картоплі), збризніть її олією і викладіть на пергамент. Зверху посипте сіллю і улюбленими спеціями. Випікати потрібно 20-30 хвилин.

Скорпіон

Пристрасні по натурі Скорпіони обожнюють солодке і не можуть уявити без нього своє життя. Вони можуть з'їсти тонну шоколаду і сказати: «Хочу ще». Від шоколаду доведеться відмовитися, але є альтернативи десертів, які підійдуть цьому знаку зодіаку. Скорпіонам можна приготувати домашній заморожений йогурт, в який варто додати багато фруктів і можна навіть пару шматочків темного шоколаду. Візьміть натуральний грецький йогурт, ванілін. Змішайте все це - у вас буде основа для замороженого йогурту. Після цього можете заморожувати його з самими різними добавками - починаючи від фруктів і закінчуючи чаєм.

Стрілець

Щоб схуднути, Стрільцям перш за все треба відмовитися від алкоголю. Вони люблять жирну і крохмалисту їжу, але і тут можна знайти корисну заміну. Приготуйте стейк з риби на пару і додайте до нього печену картоплю з розмарином. Рибу приготуйте на антипригарній сковороді без масла. Щоб вона не була суха, покладіть в сковороду чебрець - він допоможе зберегти вологу. Картоплю наріжте шматочками і викладіть на деко. До нього додайте сіль, перець і розмарин. Запікайте протягом 30 хвилин.

Козеріг

Представники цього знаку не цінують кулінарних шедеврів. Вони люблять простоту, тому будуть раді звичайнісінькій їжі. Не пропонуйте їм ягоди годжі і насіння чіа - краще приготуйте їм овочеве рагу з прянощами. Тушкуйте кабачки, цукіні, моркву, цибулю, помідори і горошок. У масу з овочами додайте оливкову олію, твердий сир, сушений базилік і орегано. Не забудьте про сіль і перець. Ідеальна страва для Козерогів готова.

Водолій

Представники цього знаку зодіаку не люблять м'ясо, тому найважче на дієті їм дається дотримання норми білка. Цього мікроелементу дуже багато в морепродуктах, але найбільше - в креветках. Цю страву не можна приготувати несмачно, але є один рецепт, від якого Водолій буде в захваті - креветки в овочевій сальсі. Підготуйте креветки - почистіть внутрішню частину їх. Дрібно наріжте помідори і роздушіть часник, а потім викладіть на сковорідку, змащену олією. Додайте до них нарізані кубиками огірок і болгарський перець, нагрійте, а потім додавайте креветки. Головне правило - не перепечіть креветки, оскільки вони готуються швидко і стають гумовими.

Риби

Люди, народжені під цим знаком зодіаку, худнуть дуже важко, тому їх потрібно здивувати, щоб їм дійсно сподобалася корисна їжа. Зверніться до тайської кухні, яка рясніє безліччю нестандартних страв. Приготуйте рис по-тайськи. Очистіть і мілко наріжте цибулю, корінь імбиру, часник, моркву і зелену цибулю. Обсмажте всі інгредієнти на сковороді, а потім додайте курку, нарізану скибочками. Налийте трохи соєвого соусу. На окремій сковороді обсмажте яйця, а потім додайте їх в отриману суміш. В кінці покладіть відварений рис і готуйте на повільному вогні 5-7 хвилин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Харчування і дієти, харчування, страви, кухня, дієти, рецепти, прогноз астрологів, поради астролога
В тему