Поради

Як очистити свій дім від негативу

Як очистити свій дім від негативу

Очищення дому від негативної енергетики - важливий ритуал, який варто проводити регулярно. Навіть якщо гості бувають у вас нечасто, ви можете заносити негатив з вулиці або з інших місць масового скупчення людей.

Очищення оселі від негативу важливо проводити разом з генеральним прибиранням. Спочатку варто дотримуватися певного графіка, а потім ви вже самі будете відчувати, коли воно вам необхідно.

Енергетичне очищення допомагає вивести негативну енергію з вашого житла. Такий ритуал залучає удачу в справах, достаток, а також допомагає впоратися з проблемами зі здоров'ям.

Вогнем

Багато екстрасенсів вважають за краще використовувати для очищення будинку магію вогню. Для цього треба взяти воскові свічки. Візьміть окрему свічку для кожної кімнати і поставте їх у склянки з водою, де розмішена сіль. Там свічки повинні будуть догоряти.

Пройдіться зі свічками по всіх кімнатах. Почніть від вхідних дверей і поводіть свічку біля неї. Свічку потрібно проносити всюди - біля одвірків, біля порогу, біля ручок. Далі проходите всі кімнати по периметру і завершите очищення у ванні, оскільки це місце вважається найбільш енергетично чистим.

Сіллю

Сіль вважається магічним предметом. За допомогою неї проводять різні ритуали, в тому числі і енергетичне очищення дому. Воно набагато простіше, ніж вогнем, але не таке комплексне, оскільки торкається тільки поверхні.

Для того, щоб провести таке очищення, візьміть невеликий тазик і розведіть в ньому сіль. Отриманою сумішшю треба протерти підлоги і всі поверхні в квартирі. Після того, як ви це зробили, приготуйте невеликі мішечки з сіллю. Розставте їх по кутах в оселі і залиште на ніч, а на ранок злийте в проточну воду.

Звуком

Цей спосіб прийшов до нас зі східних практик. У багатьох культурах звук вважається головним способом відлякати нечисту силу. Тому деякі люди використовують такий спосіб очищення будинку. Візьміть невеликий дзвіночок і пройдіться з ним по квартирі. Важливо «обздвонити» всі двері і стіни, а також кути зверху вниз. Важливе правило - поки ви ходите по кімнаті, звук не повинен перериватися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, екстрасенси, Поради, дім
В тему