Поради

Чому не можна подавати милостиню

Чому не можна подавати милостиню

Виявляється, подавати милостиню потрібно за певними правилами.

Ви напевно часто стикалися з жебраками на вулиці. Це можуть бути звичайні безпритульні, безробітні, музиканти або люди з інвалідністю. У громадських місцях вони підходять до інших людей і просять дати трохи грошей.

Якщо ви погоджуєтеся на їх умовляння, припиняйте це робити. Милостиню подавати не можна, але ви можете допомогти людям, якщо вони дійсно цього потребують.

У християнстві є правило: потрібно подавати милостиню людям під час деяких свят або в певні знакові дні. Однак ця традиція з'явилася дуже давно, тому як милостиню подавали їжу, одяг, предмети побуту і все, чого потребують безпритульні. Зараз на вулицях просять гроші, а давати їх категорично заборонено.

Які можуть бути наслідки

Існує прикмета, яка говорить, що якщо ви будете позбавлятися від дріб’язку і подавати милостиню, то у вас самих не залишиться грошей. Це засновано на тому, що гроші люблять рахунок і не люблять, коли ними розкидаються. Подаючи милостиню, ви не можете знати, чи витратить їх людина на добру справу, тому не варто цього робити.

Якщо ви подаєте милостиню в підземних переходах, на зупинках і в метро, ви можете позбавити себе здоров'я і удачі, бо ці місця вважаються нечистими. Віддаючи гроші, ви ділитеся позитивною енергією і забираєте собі негативну. Якщо ви подаєте паперові гроші, то можете втратити удачу в роботі або бізнесі.

Як правильно подавати милостиню

Краще за все не віддавати бездомним свої гроші. Якщо людина просить грошей на квиток - купіть йому квиток. Якщо йому потрібна їжа - купіть їжу. Ні в якому разі не можна давати гроші, якщо від людини є запах алкоголю. У такому випадку йому точно потрібна певна сума на продовження банкету.

Найкраще подавати милостиню перед входом до церкви. На виході робити це категорично забороняється - так ви можете роздати всю благодать, яку отримали в храмі.

Не заглядайте в очі і не торкайтеся до руки прохача. Віддавайте все тільки правою рукою - так ви визначите, що робите добру справу. Подавати потрібно з добрими намірами і думками, а також бажати здоров'я потрібно вголос.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, поради астролога, гроші, цікаво знати, Поради
В тему