Поради

Психологи пояснили, що означають ваші сексуальні фантазії (18+)

Психологи пояснили, що означають ваші сексуальні фантазії (18+)

У кожної людини, незалежно від статі і сімейного стану, є сексуальні фантазії. Найчастіше пояснити, звідки вони взялися і що означають, самі ми не можемо, але психологи давно вже знають про це якщо не все, то дуже і дуже багато.

Британська психологиня Мішель Доетрі написала наукову статтю, в якій коротко і популярно пояснила походження фантазій.

(Обережно! Дорослий контент!)

Секс в громадському місці

Якщо людину притягують заняття любов'ю в місцях скупчення людей, де легко можуть застукати, то це означає, що саме цього вона і бажає. Мішель Доетрі вважає, що це пов'язано з придушенням частини своєї натури на догоду прийнятим в суспільстві соціальним нормам. Тому та сама натура прагне вирватися назовні.

Це не єдине пояснення бажання займатися сексом у громадських місцях. Психологиня стверджує, що тут ще можуть грати роль мазохістські нахили людини. Вона хоче, щоб її зловили, принизили, засудили, а може, і покарали.

Секс з двома жінками

Якщо в таких чоловічих фантазіях фігурують незнайомі жінки, то їх можна пояснити нереалізованим бажанням довести свою мужність. А ось якщо мова йде про одруженого чоловіка, а мріє він про секс зі своєю дружиною і, наприклад, її подругою, то це говорить про очевидну тягу до нового, незвіданого і одночасно про небажання втрачати довіру своєї дружини.

Секс з двома чоловіками

Фрейд вважав, що бажання опинитися в ліжку з двома партнерами виникає з дитинства, коли дитина шукала захисту і спокою в ліжку своїх батьків. У Мішель Доетрі на це явище є своя точка зору. Якщо жінку збуджує думка про секс з двома хлопцями, то це може означати, що жінка залежить від громадської думки і дуже скута. Порушення соціальних норм в фантазіях її збуджує.

Секс з незнайомцем

Якщо вірити Мішель Доетрі, то мрії про секс з незнайомим чоловіком - хороший спосіб поекспериментувати, «злетіти з котушок». Незнайомий чоловік більше їй ніколи не зустрінеться, а значить і не засудить. Часто дівчата з такими фантазіями соромляться свого партнера або занадто сильно його поважають, щоб бути з ним повністю розкутими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, секс, психологія, стосунки
В тему

Останні матеріали