Поради

Вчені визначили небезпечну для людини дозу молока

Вчені визначили небезпечну для людини дозу молока

З дитинства нам втовкмачували, що молочні продукти корисні і роблять нас красивішими і здоровішими.

Але останні дослідження, проведені вченими, показали, що все добре в міру, в тому числі і молоко у всіх його видах. Так скільки молока потрібно вживати, щоб воно йшло на користь, а не на шкоду?

Завідувачка відділення профілактики факторів ризику Дарина Халтуріна повідомила, що для того, щоб отримувати від молочних продуктів користь, дорослій людині потрібно вживати їх в кількості не більше 200 грамів на добу.

Така кількість уживаного молока і його похідних знижує ймовірність смерті від всіх відомих природних причин. У той же час, збільшуючи кількість споживання цієї продукції понад 400 грам, ви ризикуєте отримати зворотний ефект і завдати шкоди своєму організму.

Вчені погодилися про користь помірного споживання цього продукту, але поставили під сумнів здатність молока впливати на розвиток онкологічних захворювань. Поза всяким сумнівом, кажучи про харчові продукти, не варто забувати і про їхню якість. Сучасне молоко, придбане у супермаркеті, істотно відрізняється від того, що ми пили в селі, при цьому не в кращу сторону.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: здоровий спосіб життя, Здоров'я, вчені, продукти, цікаві факти
В тему