Поради

Чому не можна довго стояти перед дзеркалом

Чому не можна довго стояти перед дзеркалом

Без дзеркала неможливо уявити сучасне життя: хтось кидає в нього погляд мимохідь, хтось проводить перед ним значну кількість часу, але мало хто згадує, що в усі часи дзеркала володіли магічними властивостями.

Про це йдеться у статті експертки з тлумачення сновидінь, тарологині Маріанни Басс.

А що ж може статися, якщо довго дивитися на своє відображення в дзеркалі?

За старих часів люди відчували небезпеку, що виходить від дзеркал інтуїтивно, тому в народній творчості безліч прикмет, що містять застереження: не можна сидіти до дзеркала спиною, в нього не можна дивитися важко хворим людям і дітям до року, а вже того, хто подивиться в розбите дзеркало або його осколки, того нещастя будуть переслідувати наступні 7 років.

Коли почали проводити наукові дослідження, ці припущення підтвердилися: було експериментально доведено, що люди, які подовгу дивляться на своє відображення і особливо собі в очі, швидко починають відчувати сильну втому, у них погіршується пам’ять. Було встановлено, що дзеркало здатне «втягувати» енергетику людини, як енергетичний вампір.

  1. Саме тому не варто фотографувати своє відображення в дзеркалі: на фото утворюється коридор з дзеркал. Виглядає незвично, але інтенсивно «висмоктує» енергетику людини.
  2. Також не варто розташовувати дзеркало навпроти ліжка або, якщо немає іншої можливості, потрібно закривати його на ніч. У темний час доби дзеркало стає порталом між світом живих і мертвих, і ваше довготривале відображення в ньому може погіршувати стан здоров’я або викликати кошмари.
  3. Доведено, що дзеркало здатне не тільки забирати, а й повертати енергетику: з яким настроєм людина в нього заглядає, те і отримує назад. Виходячи з цього, щоб не почати хворіти, категорично не можна плакати або лаяти себе, дивлячись в дзеркало. Дивіться в нього виключно в гарному настрої.
  4. Окрема тема - розбите дзеркало. Вважається, що якщо людина заглядає в нього довго і часто, то в дзеркалі поселяється частина душі. Якщо ж воно розбивається, то і енергетика дає тріщину, що негативно відбивається на стані здоров’я. Саме тому не можна дивитися в осколки - там відбивається «розбите» відображення душі. Осколки необхідно зібрати, бажано не чіпаючи їх голими руками, загорнути в темну тканину і винести з дому.

Будьте обережними з дзеркалами!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, Здоров'я, цікаво знати
В тему