Поради

Як планети впливають на сни людини

Як планети впливають на сни людини

З давніх часів люди знали, що планети впливають не тільки на реальне життя людини, але і на її сновидіння. Астрологи стверджують, що для точного тлумачення сну важливо враховувати, в ніч на який день він приснився, оскільки кожним днем тижня управляє окрема планета, що володіє власною енергетикою.

  • Понеділок знаходиться під управлінням Місяця, яка впливає на психоемоційний стан людини. Зміст снів з неділі на понеділок не варто трактувати буквально, оскільки часто вони тривалі, але неяскраві. Варто звернути увагу на їх емоційне забарвлення і те відчуття, яке залишилося у вас після пробудження. Особливу увагу варто приділити сну, тільки якщо в ньому була присутня вода. Протікаючі труби (крани), потоп уві сні вказують на те, що ви або не справляєтеся з емоціями в реальному житті, або витрачаєте багато часу даремно. Якщо вам приснилося, що ви тонете – наяву ризикуєте захворіти.
  • Вівторок управляється Марсом - планетою чоловічою і досить агресивною, що відповідає за особисті прагнення людини. Сни, що приснилися в ніч на вівторок, часто містять багато дій або подій. Вони можуть відображати ваші сокровенні бажання або підказувати, як подолати перешкоди в реальному житті. Якщо сон на вівторок не містить активного сюжету, це вказує на брак сил в реальності.
  • Середа управляється повітряним Меркурієм, тому сни часто сумбурні і не запам'ятовуються. Варто звернути увагу на сни, в яких ви рятуєтеся від переслідування або блукаєте в приміщеннях в пошуках виходу - вони вказують на високий рівень стресу і втрату контролю над ситуацією наяву.
  • Четверги перебували під впливом Юпітера. Ця планета відповідає за соціум. Сни на четвер часто віщують зміни в житті, по них можна визначити, чи чекає вас успіх у справах. Якщо цієї ночі ви літали уві сні і робили це з задоволенням - справи підуть успішно, якщо ж політ був некерованим - чекайте перешкод і непередбачених обставин.
  • П'ятниця - день чуттєвої Венери. Сни на п'ятницю пов'язані з почуттями, бажаннями, особистим життям і, як вважається, дуже часто збуваються. Якщо уві сні ви щось знайшли або отримали в дар - наяву все складеться вдало, якщо втратили або віддали - вам не пощастить. До удачі на любовному фронті в цю ніч добре побачити гроші, цукерки або квіти.
  • Субота знаходиться під управлінням суворого Сатурна. Сни в цю ніч пов'язані з реалізацією життєвих і кар'єрних планів і вказують на можливі перешкоди в їх здійсненні. У цю ніч знаковими є сни про сходи, ліфти, гори. Підніматися по них обіцяє удачу в справах, спускатися - застій і складнощі в просуванні до мети, нестачу сил. Найгірше побачити падіння - це може передвіщати крах планів.
  • Неділя - день Сонця. Сни в цю ніч (якщо немає затемнення) зазвичай позитивні, яскраві, цікаві. Радісні й приємні сни обіцяють такий же настрій і в реальному житті. Сонце за хмарами, туман віщують перешкоди або неприємності наяву.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, прогноз астрологів, цікаво знати
В тему