Поради

Косметичні процедури, які категорично заборонено робити самостійно

Косметичні процедури, які категорично заборонено робити самостійно

Щороку в індустрії краси з’являється дедалі більше нових процедур. І якщо якісь з них самостійно провести практично неможливо, то інші на регулярній основі жінки проводять у себе вдома, бажаючи заощадити кошти.

Однак фахівці попереджають: така економія може обернутися неприємними наслідками. Ось детальніше про б'ютіпроцедури, які не можна робити самостійно.

Шугаринг

Один з найпопулярніших методів депіляції, що має на увазі видалення небажаної «рослинності» за допомогою розплавленої цукрової пасти. Нерідко така суміш, приготовлена в домашніх умовах, не захоплює всі волосинки, через що її доводиться наносити кілька разів, а це сильно травмує шкіру. Крім того, якщо перегріти пасту, на тілі можуть залишитися опіки.

Глибокий пілінг

Без допомоги фахівця ви можете не побачити почервоніння на обличчі під час пілінгу, які сигналізують про алергію. Додатково до цього при відсутності грамотної підготовки на шкірі можуть з’явитися опіки і небажана пігментація. Саме тому в домашніх умовах косметологи рекомендують обмежитися відлущувальними масками.

Пірсинг

Якщо ви не розбираєтеся в анатомії, робити пірсинг самостійно - величезний ризик. Ви можете зачепити нервові закінчення або велику судину, а це загрожує серйозними проблемами. У кращому випадку на тілі залишиться рубець, якому ви навряд чи зрадієте навіть при врахуванні того, що заощадили гроші, відмовившись від процедури у майстра.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: косметика, краса, Здоров'я, Поради
В тему