Поради

Як купити косметику в Інтернеті. 7 секретів вдалих онлайн - покупок

Як купити косметику в Інтернеті. 7 секретів вдалих онлайн - покупок

Щоденні знижки на помади, гарячі акції на тіні, вигідні пропозиції на креми! Неможливо відмовитися! Жаль, що всі ці заманливі пропозиції линуть з Інтернету…

 

Ви також думаєте, що Всесвітня павутина не місце для покупок косметики? Адже косметика – це не лише краса, а і здоров’я. А придбати гель, після якого з’явиться алергія чи парфуми, від яких буде нудити – не хоче ніхто.

Звичайно, купувати перевірені роками бренди у Інтернет - магазині – просто. Проте, як бути, якщо ви знаходитесь у постійному пошуку? Або любите балувати себе новинками? Чи головне, хочете добряче зекономити? Адже в Інтернеті ціни нижчі від ринкових 15-20%.

Як зменшити ризик невдалої покупки і чим керуватися обираючи товар віртуально?

Відкриваємо вам 7 секретів вдалого шопінгу:

 

Секрет 1

Особливу увагу на склад продукції потрібно звертати людям, які мають алергії на певні компоненти. Вся інформація про фармакологічні властивості засобів вказана біля ціни товару. Якщо цього не досить і вам потрібний хімічний склад продукту, його можна знайти на сайті виробника.

 

Секрет 2

Вам сподобався товар, але сумніваєтеся в тому, чи підійде він вам? Кожне містечко, навіть найменше, повне працівників-консультантів тієї чи іншої косметичної фірми. Зверніться з запитаннями до професіоналів. Вони визначать тип шкіри, порадять косметику та з радістю дадуть зразки товарів у пробниках. Якщо продукт вам підійшов - сміливо замовляйте.

 

Секрет 3

Купуючи декоративну косметику, пам’ятайте, що кольорова гамма, яку ви бачите на екрані, в реальності виглядає на тон нижче. Це стосується лаків, тіней та помад.

 

Секрет 4

На сайті працює онлайн – консультант? Не ігноруйте його. Це працівник, який добре знає свої товари та може порадити косметику залежно від віку та типу шкіри. А ще повідомити про вигідні акції.

 

Секрет 5

В Інтернеті набагато простіше купувати ексклюзивні товари. Наприклад, витончені французькі парфуми маловідомої марки. Часто, на пошуки такого товару на рикну, покупець може потратити не один день. В Інтернеті варто лише ввести у пошукову стрічку назву, і система видасть усі можливі варіанти. Так дуже зручно порівнювати ціни.

 

Секрет 6

Перш ніж замовляти товар, перечитайте відгуки інших покупців. Сайт, який зацікавлений у розширені бази та хоче перетворити вас у постійного клієнта, зробить все, аби догодити. Добросовісний продавець боїться негативних коментарів. Відповідно, критика інших покупців підкаже, варто працювати з цим сайтом, чи ні.

Особливу увагу звертайте на відгуки, якщо плануєте купувати брендові товари у маленьких магазинах. Там можуть підсунути підробку. Якісну і дорогу косметику краще замовляти у офіційних онлайн – представників даної фірми.

 

Секрет 7

Купувати парфумерію в Інтернеті нереально? Чому? Все можливо! Деякі віртуальні магазини за символічну ціну продають пробники. Інші відсилають їх безкоштовно. До речі, пробник можна замовити в одному магазині, а купити товар, по нижчій ціні, у іншому.

 

На що ще варто звертати увагу, купуючи косметику в Інтернеті?

  • вік користувача;
  • тип шкіри;
  • індивідуальна чутливість;
  • термін придатності та умови зберігання;
  • якість продукції.

 

Більша частина покупців, аж ніяк не підлітки. За статистикою у Глобальній павутині скуповуються люди віком від 25 до 45 років. Проте, замовляти товари з сайту можуть і пенсіонери. В Україні настільки багато віртуальних площадок, що продавці буквально б’ються за кожного клієнта. Тому, якщо сімдесятирічна бабуся подзвонить на номер вказаний на сторінці магазину і скаже «Я не розбираюся у комп’ютері. Візьмете замовлення по телефону?». Ймовірніше всього працівники погодяться.

Існує стереотип, ніби клієнти магазинів косметики – виключно жінки. Проте, за даними багатьох сайтів, близько 30% покупців – чоловіки. Дивно? Аж ніяк! Мудрі мужчини, заміть того аби бігати ринком та шукати шампуні, мило, бритви і т. д., заходять на сайт та клацають курсором мишки. А тоді забирають усе разом. Особливо зручно купувати онлайн холостякам.

 

Світлана Ковб

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему

Останні матеріали