Поради

Як схуднути за два тижні без обмежень у їжі

Як схуднути за два тижні без обмежень у їжі

Дієтологиня і терапевтка Ольга Бурлакова розповіла, як можна схуднути за два тижні, не дотримуючись суворих обмежень в їжі.

Вона порадила пити багато води, з розрахунку 30 мілілітрів води на кілограм ваги. Причому пити воду краще до їжі і в проміжках, але не під час їжі. В іншому випадку вода розбавить шлунковий сік і негативно вплине на травлення.

Також, на думку Бурлакової, з щоденного меню варто виключити дріжджовий хліб, що викликає здуття, і обмежити вживання молочних продуктів, які ускладнюють роботу нирок.

Коров’яче молоко можна замінити мигдальним або кокосовим. Крім того, потрібно вживати якомога менше тваринного білка, зокрема, м'яса.

«Чергуйте курку з рибою і рослинним білком, який міститься в квасолі, нуті і сочевиці. Коли ми мінімізуємо кількість тваринного білка, організм встигає відновлюватися від цієї важкої їжі. В результаті покращується стан кишечника і травлення, що призводить до схуднення », - пояснила Ольга Бурлакова.

Дієтологиня підкреслила, що овочі та фрукти корисні для роботи шлунково-кишкового тракту і порекомендувала включити в раціон салати на оливковій олії. Для перекусу найкраще підходять сухофрукти, горіхи та злакові батончики.

Ольга Бурлакова запевнила, що при дотриманні цих правил можна буде схуднути за два тижні на п'ять-вісім кілограмів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Харчування і дієти, схуднення, дієти
В тему