Експерт із харчування Віктор Вовчик розповів про поширену помилку, якої багато хто припускається під час приготування макаронів.
Експерт вважає неправильним загальноприйнятий спосіб, при якому макарони спочатку відварюють і промивають, а потім кладуть у тарілку і додають туди соус.
На його думку, недоварені макарони потрібно класти прямо в сковороду з соусом, навіть не промиваючи. Уже в ній вони будуть готуватися далі.


За словами Вовчика, готові макарони не потрібно промивати. Це пов'язано з тим, що на них є крохмаль, який створює емульсію при взаємодії з соусом.
Раніше повідомлялося, що популярний британський шеф-кухар Джеймс Мартін поділився секретом ідеальних макаронів.
За його словами, весь трюк - в правильній кількості масла і солі. Масла, на його думку, не повинно бути зовсім, а солі, навпаки, треба додавати в надлишку.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.