Поради

Експерт назвав головну помилку при варінні макаронів

Експерт назвав головну помилку при варінні макаронів

Експерт із харчування Віктор Вовчик розповів про поширену помилку, якої багато хто припускається під час приготування макаронів.

Експерт вважає неправильним загальноприйнятий спосіб, при якому макарони спочатку відварюють і промивають, а потім кладуть у тарілку і додають туди соус.

На його думку, недоварені макарони потрібно класти прямо в сковороду з соусом, навіть не промиваючи. Уже в ній вони будуть готуватися далі.

За словами Вовчика, готові макарони не потрібно промивати. Це пов'язано з тим, що на них є крохмаль, який створює емульсію при взаємодії з соусом.

Раніше повідомлялося, що популярний британський шеф-кухар Джеймс Мартін поділився секретом ідеальних макаронів.

За його словами, весь трюк - в правильній кількості масла і солі. Масла, на його думку, не повинно бути зовсім, а солі, навпаки, треба додавати в надлишку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кухня, страви, цікаво знати
В тему

Останні матеріали