Поради

Види бюстгальтерів

Види бюстгальтерів

Бюстгальтер – найважливіший елемент жіночого гардеробу. Серед розмаїття сучасних моделей бюстгальтерів неважко розгубитися. При цьому комфортність бюстгальтера і його якість скоріше залежить від вашого вміння вибирати потрібну модель, ніж від ціни і бренду.

 

Найпоширеніша модель – ліф на кісточках. Інша назва цього бюстгальтера – «каркасний». Кісточки зазвичай бувають виконані з металу або міцної пластмаси. Це класичний спосіб підтримки жіночих грудей. При купівлі такого бюстгальтера ретельно промацайте кісточки: якщо вони мають загострені кінці, тканина швидко буде продірявлена. Особливо ненадійні мереживні ліфчики з металевими кісточками.

 

 

Дівчата, чиї груди не потребують корекції, зазвичай вибирають бюстгальтери з м'якими чашечками. Вони більш комфортабельні і менш помітні під одягом. Різновид цього бюстгальтера – «second skin», яка щільно прилягає до тіла. У безшовних ліфах бретелі єдині з чашками.

 

Порятунок для дам з невеликими формами – бюстгальтери «push up». У нижню частину кожної чашечки вшита подушечка із силіконовим або масляним наповнювачем. За допомогою цих чудодійних подушечок ви зможете візуально збільшити свої груди на 1-2 розміри. Поролонові або синтепонові чашки – минуле століття. Вони швидко втрачають форму, а в спеку буквально просочуються потом. Старомодні чашечки провокують появу шкірних захворювань.

 

Балконет ж, навпаки, вважають бюстгальтером для пишногрудих леді, оскільки ця модель була розроблена з урахуванням особливостей великих молочних залоз. «Половинчасті» чашки підтримують ваші форми, тому вони не залишаться непоміченими. Груди менші за третій розмір будуть виглядати безглуздо в подібному «чохлі».

 

Останнім часом особливо популярні «дельта бюст». Це безбарвні накладки на груди, скріплені між собою невеликою застібкою. Спинка взагалі відсутня, тому Ви легко зможете носити «дельта бюст» разом із сукнею з відкритою спиною або купальником. Чашки із силікону абсолютно необтяжливі в догляді – достатньо промивати їх щовечора теплою водою з милом.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль
В тему

Останні матеріали