Поради

Яким повинен бути зручний бюстгальтер?

Яким повинен бути зручний бюстгальтер?

За статистикою, дві третини жінок носять «неправильні» бюстгальтери. Саме тому не варто купувати нижню білизну без попередньої примірки. Навіть якщо розмір на бірці товару відповідає вашому. Бюстгальтер може бути затісний, а лямки – короткуваті. Зрештою, саме ця модель білизни може невиграшно на вас виглядати.

 

Примірявши бюстгальтер, пострибайте в ньому і нахиліться. Нехай це звучить смішно, зате так ви зможете дізнатися справжню комфортабельність цього предмета жіночого гардеробу. Ліф не повинен тиснути і залишати почервоніння. Груди не повинні «вистрибувати» з чашок через невідповідність розміру. Встаньте перед дзеркалом і підійміть по черзі вгору руки, щоб переконатися в тому, що груди не випирають убік. Зробіть глибокий вдих і видих, різко поверніться. Перевірте, чи не задирається задня планка ліфчика, чи не врізається вона в спину, залишаючи червоні смуги. Ліфи на двох гачках набагато зручніші за моделі з одним гачком: він може розстебнутися в будь-який момент.

Мереживні бюстгальтери натирають найчастіше. Купуючи такий бюстгальтер, простежте за тим, щоб шви і декоративні елементи були оброблені і не дряпали шкіру. Як правило, шов приховують тасьмою або гумкою. Від придбання бюстгальтера, декорованого мереживом, краще відмовитися, якщо у вас на грудях або спині є великі родимки або папіломи.

Дівчата з маленькими грудьми практично не обмежені у виборі лямок. Вони можуть бути тонкими, широкими, мереживними, прозорими. Великі груди вимагають ширші лямки. Завдяки їм навантаження на плечі розподіляється рівномірно – зв'язки, що підтримують бюст, відпочивають, а ризик раннього обвисання грудей зводиться до мінімуму. Кріплення на лямках повинні бути металевими. Пластмасові погнуться або зламаються вже після першого прання.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль
В тему