Поради

Як вибрати шарф?

Як вибрати шарф?

Взимку шарф є не просто красивим аксесуаром, а річчю, без якої не обійтися. Як обрати дійсно хороший і зручний шарф?

 

Шарф-труба

Уже кілька сезонів першість зберігається за шарфом-трубою. Цей зручний і теплий аксесуар стає популярним з кожним днем, а всілякі способи його використання роблять такий шарф незамінною річчю. Плюс до всього, його можна носити як капюшон.

 

Кашеміровий шарф

Такий аксесуар дуже приємний і в той же час досить практичний. Його можна використовувати, як поверх пальто або куртки, так і з трикотажною сукнею або светром. Шарф з кашеміру здатний підкреслити індивідуальність вбрання. Крім того, можна зіграти на кольорі та розмірі. Якщо ви хочете, щоб шарф став основною деталлю, вибирайте яскраві відтінки, а якщо необхідний ненав'язливий акцент, то кращим варіантом стануть нейтральні кольори. Шарф з блискучою ниткою зробить ваш одяг більш святковим.

 

Хутряний шарф

Великий шарф з хутра може виступати в якості палантина (накидки). Такий аксесуар є вигідним доповненням гардероба.

Визначтеся заздалегідь, з чим саме ви плануєте його носити. Головним правилом у цьому випадку є те, що речі повинні поєднуватися.

Якщо вам потрібен шарф під конкретне пальто, то в магазин слід відправлятися саме в ньому. Так вам простіше буде вибрати найбільш гідний і відповідний варіант.

Шарф потрібно обов'язково приміряти і тільки потім купувати, оскільки цей аксесуар носиться безпосередньо близько до обличчя. Це значить, що він повинен відповідати вашому типу зовнішності.

Звертайте увагу на розмір цього елемента гардероба. Якщо вам потрібно всього-на-всього доповнити свій образ, то купуйте невеликий шарф. А якщо він є основним акцентом, то не обійтися без об'ємної і яскравої моделі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, аксесуари
В тему