Поради

Як підібрати шапку до шуби

Як підібрати шапку до шуби

Шуба – річ шикарна і вимагає відповідних аксесуарів. Тому, щоб у зимовий сезон почувати себе більш впевнено і виглядати елегантно, підберіть до неї стильний головний убір.

 

Одними із провідних критеріїв вибору шапки є колір і фактура. Вони повинні гармоніювати із шубою. Так, наприклад, до шуби з коротким ворсом найкраще підійде головний убір, виготовлений з такого ж хутра. Крім того, чим більш складного крою ваш хутряний виріб, тим простішою повинна бути фактура шапки. Але беріть до уваги стиль обраного головного убору. Так, наприклад, чарівність довгої елегантної шуби з норки можна зіпсувати, підібравши до неї шапку-вушанку.

Вибираючи відтінок головного убору, орієнтуйтеся на колір очей, волосся та інше. Блондинкам слід віддавати перевагу блакитним, рожевим, бежевим і персиковим тонам. Русявим дамам підійдуть холодні відтінки перлового, фісташкового і блідо-блакитного кольору. Брюнеткам варто звернути увагу на насичені та яскраві забарвлення або на тотально білий колір.

Якщо ви все ж сумніваєтеся в поєднанні кольорів, тоді просто підберіть шапку на кілька тонів світлішу за шубу. А в тому випадку, якщо хутряний виріб має невелику обробку іншого кольору, найоптимальнішим варіантом буде шапочка однакового з нею тону.

Підбирайте головний убір, виходячи з ваших зовнішніх даних. Враховуйте форму обличчя, ширину плечей, ріст і вік. Для власниці круглого обличчя найбільше підійдуть облягаючі шапки асиметричної форми. Для широкої форми обличчя не слід підбирати занадто обтягуючі фасони. Дівчатам з високим чолом варто віддавати перевагу вищим головним уборам глибокої посадки.

Широкі плечі допоможе приховати об'ємна шапка світлого кольору. Мініатюрним дівчатам невеликого росту найкраще пасуватимуть головні убори з коротким ворсом. А високі дами можуть дозволити собі об'ємні шапки з довгого хутра.

Юним власницям шуб необхідно підбирати такі головні убори, які не будуть обтяжувати образ і робити їх старшими. Найбільше їм підійдуть стильні в'язані шапочки або берети, виготовлені з фетру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, аксесуари
В тему