Поради

Яка сумка потрібна жінці?

Яка сумка потрібна жінці?

Жінки досить трепетно ​​ставляться до вибору своїх сумочок. І не дивно, адже в них зберігаються найнеобхідніші предмети, без яких представниця прекрасної статі не змогла б з комфортом вирушити на прогулянку, вечірку чи навіть роботу.

 

Існує велика кількість різних типів сумок, які підходять для певних випадків життя. Для того, щоб взяти з собою на робоче місце всі необхідні речі, знадобиться досить проста, зручна сумка. Краще всього вибрати елегантний дизайн і нейтральний колір. Що стосується розміру, то туди має поміститися все, що вам потрібно протягом дня, але не більше того.

Інший варіант – сумка для поїздок. На вихідних багато пар люблять знайти гарне місце для відпочинку і поїхати туди на кілька днів. У такому випадку в жінки повинна бути простора, але не надто велика сумка, в яку можна без проблем покласти змінну білизну, косметичку та туалетні приналежності. Тут особливих обмежень за колірною гамою і матеріалом немає. Головне, щоб аксесуар був зручний для вас.

Зовсім не зайвим буде мати сумочку для походу в гості, адже з'явиться можливість взяти з собою пудру, серветки, телефон та інші дрібниці, необхідні протягом вечора. Найкраще, якщо це буде невелика зручна сумка на блискавці з довгою ручкою. Повісивши її на плече, ви забудете про неї, і вона не завдасть дискомфорту.

Окремо варто мати сумку для походів у магазин. Логічно припустити, що вона повинна бути дуже місткою і досить міцною. Зверніть увагу на ручки: важливо, щоб вони були зручні і не різали шкіру. Найкраще, якщо вони будуть широкими і м'якими.

 

Шкіряна сумка – основа модного образу

Дизайнери стверджують, що можна носити одяг будь-якого виробника і якості, але сумка має бути бездоганною. Найбільш надійним і привабливим матеріалом для сумок є шкіра. Вона підходить для будь-якого стилю і сезону. Якісна шкіра відрізняється зносостійкістю, тому, купивши одного разу добротну сумку, жінка може бути впевнена: вона прослужить довго. Шкіряна сумочка виглядає дорого і, тим самим, підкреслює статус жінки.

Виріб повинен бути не тільки модним, а й якісним. Особливою популярністю користуються італійські моделі. Якщо жінка відправилася за такою купівлею, їй потрібно звернути увагу на ціну товару. Як правило, сумки достатньо дорогі, але в ціну, насамперед, закладений якісний матеріал і фурнітура.

Друге, на що слід акцентувати увагу при покупці сумки зі шкіри, – це нерівність поверхні. Шкіра, як і будь-який природний матеріал, має тріщини і нерівності. Абсолютного глянцю можна досягнути тільки на заміннику. Шкіра стає теплою від нагрівання. Вона швидко приймає температуру тіла, якщо до неї доторкнутися.

Якісна шкіра, як правило, досить важка, але тут потрібно оцінити вагу фурнітури. Можливо, це вона робить важчою виріб. Важливу роль відіграє вивчення зворотного боку сумки. Якість підкладки каже про її походження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, аксесуари
В тему