Поради

Рукавички – необхідні зимові аксесуари

Рукавички – необхідні зимові аксесуари

Цим аксесуарам, окрім естетичної функції, необхідно виконувати ще одну, але найбільш важливу – захищати руки від холоду й вітру. Взимку популярні класичні моделі зі шкіри різної довжини, хутряні й рукавички без пальців. Відмінною їхньою особливістю є  оригінальність і наявність чисельних яскравих прикрас.

 

Рукавички зі шкіри відмінно поєднуються з будь-яким верхнім одягом. До того ж, різноманітна колірна гама дозволить без зусиль підібрати їх до будь-якого вбрання. Найкраще придбати сумку такого ж кольору, як і рукавички. Не слід до чорної куртки підбирати відповідного кольору рукавички, це нудно і агресивно. Чорні, звісно, не втрачають своєї оригінальності, але, окрім них, у моді рукавички коричневого, гірчичного і бежевого кольорів. Варто звернути увагу на сірі й смарагдові рукавиці.

 

У 80-х роках моду на мітенки (рукавички без пальців) ввели байкери. Цього сезону мітенки на піку популярності. Вони призначені для того, щоб носити їх у теплу погоду. Мітенки можуть бути шкіряними, замшевими або трикотажними, укороченими або довгими. Довжину рукавичок підбирають під довжину рукавів верхнього одягу.

 

Велика кількість декоративних елементів – важлива особливість зимових аксесуарів. Прикраси повинні бути яскравими, незвичайними й екстравагантними. Відмінно виглядають стьобані рукавички з великою кількістю блискавок або рукавиці зі скандинавським орнаментом. Досить популярними є рукавички, декоровані стразами, металевими елементами, бантиками, пряжками та шнурівками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, аксесуари
В тему