Поради

Підбираємо клатч під вбрання

Підбираємо клатч під вбрання

Сучасна мода пропонує величезну різноманітність жіночих сумочок на будь-який смак, що інколи просто губишся. Проте все більшу популярність завойовують стильні невеликі клатчі. Виконуючи роль, швидше, прикраси, ніж сумки, вони чудово прикрасять будь-яке вбрання. Якщо, звичайно, навчитися правильно їх поєднувати.

 

Вибираючи клатч під який-небудь одяг, важливо дотримуватися правила відповідності кольору сумочки і вбрання. Вони або повинні збігатися, або контрастувати. До рожевої сукні не купуйте червоний клатч, це буде виглядати не стильно і вульгарно.

 

До ділового костюма стилісти рекомендують підібрати модний клатч-гаманець з металевими елементами у вигляді заклепок, куточків, логотипів. Він підкреслить серйозність ваших намірів, але при цьому не перетворить вас у строгу леді. Додати діловитості і прагматичності допоможе прямокутний клатч. Або ви можете зіграти на контрасті і зробити акцент на жіночність, взявши із собою клатч-мішечок, виконаний з мереживної тканини, але обов'язково в колір костюма.

 

До вечірньої сукні краще вибрати більш жіночну модель. Це може бути сумочка з текстилю з ремінцем на руці. Тільки стежте, щоб тканини були одного кольору. Це може бути оксамит, замша, тканина з люрексом. Прикрашена сумочка може бути паєтками, блискітками, аплікацією або вишивкою, а також дуже оригінальні моделі з хутром і бахромою.

 

До весільного плаття краще вибрати романтично-ніжний мереживний клатч. Ось тут колір сумочки повинен збігатися з кольором сукні, однак якщо вона біла з червоними, наприклад, стрічками, то можна спробувати підібрати клатч з прикрасою. Але й тут дотримуйтесь міри, адже вся увага повинна бути прикута до нареченої, а не до її аксесуарів.

 

До повсякденної легкої сукні також варто вибрати модель з тканини, а ось до сукні-футляра підійде клатч строгої форми. Якщо ви любите яскраві кольори в одязі, то сміливо вибирайте такий же клатч, тільки стежте, щоб він не порушував гармонію кольорів у вашому образі. Найвдалішим варіантом буде поєднання сумочки з верхом чи низом вбрання, або із взуттям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, аксесуари
В тему