Поради

Як вибрати капелюх?

Як вибрати капелюх?

Перед походом у магазин для покупки капелюха обов'язково зробіть гарний макіяж, немов збираєтеся на побачення. Купівля головного убору – справа важлива і делікатна. Без настрою, без макіяжу і без усмішки на обличчі жоден капелюх вам не підійде.

 

Капелюх і ріст

Вибір капелюха залежить не тільки від типу особи, але також від фігури, росту і вбрання, з яким безпосередньо буде поєднуватися головний убір. При покупці дуже важливо бачити себе в повний зріст. Дівчатам з невисоким зростом і тендітною статурою не варто одягати великі та об'ємні капелюхи: поля капелюха не повинні бути ширші за плечі. Високим дівчатам не рекомендується носити маленькі капелюшки, їм, навпаки, необхідні капелюхи із широкими полями, які не пасують мініатюрним панянкам.

 

Капелюх і колір волосся

Купуючи капелюшок, зверніть увагу на те, як він гармонує з кольором вашої шкіри і волосся. Блондинкам варто звернути увагу на головні убори світлих відтінків, з яскравих – червоного і синього, з базових – коричневого. Брюнеткам підійдуть капелюхи чорного кольору і насичених відтінків вина, сливи, малини. Темно-русявим – сірі, світло-зелені і пастельні тони. Рудоволосим дівчатам потрібно придбати головні убори шоколадного, зеленого або синього кольору.

Дівчина, яка постійно носить окуляри, має відмовитися від капелюхів з квітами й стрічками. У цьому випадку підійдуть капелюхи із загнутими вгору полями.

Головний убір відображає індивідуальність і підкреслює неповторний стиль, тому дизайнери дивують модниць різноманітністю головних уборів. У моді як і раніше широкополі капелюхи. Вони загадково відкидають тінь на обличчя, приховуючи його від сторонніх поглядів.

Якщо ж ви шукаєте такий головний убір, якого немає ні в кого, то зверніть увагу на капелюхи-клош у формі дзвіночків у ретро-стилі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, аксесуари
В тему