Поради

Як носити наручний годинник

Як носити наручний годинник

Наручний годинник – це той аксесуар, який довершує образ, а також модна прикраса, яка робить жінку більш стильною. Притому недостатньо правильно вибрати годинник, треба навчитися носити його відповідно до модних тенденцій.

 

Найпростіший, але в той же час завжди актуальний варіант – це поєднання вишуканого годинника з одягом з короткими рукавами. Важливо, щоб аксесуар відповідав вашому стилю і зовнішності. Він може підкреслити витонченість рук, гарний колір шкіри, оригінальність образу і т. п.

Інший варіант – поєднання абсолютно різних елементів. Наприклад, ви можете одягнути джинси і мішкуватий светр з довгими рукавами в поєднанні з розкішним годинником від виробника відомого бренда. Важливо, щоб аксесуар був видний, тому довгі рукава рекомендується трохи підняти або закачати.

 

Оригінально і при цьому стильно виглядає елегантний годинник, одягнутий поверх довгих рукавичок. Як правило, модниці поєднують їх з вишуканими довгими сукнями або пальто. Таке вбрання виглядає стильно і при цьому розкішно, потрібно лише правильно вибрати матеріал і колірну гаму, а також особливості фасону одягу та оздоблення годинника.

 

Тим жінкам, які люблять займатися спортом, також не варто відмовляти собі в задоволенні одягнути модний годинник. Стильний одяг у спортивному стилі чудово поєднується з масивними, але строгими і лаконічними наручними годинниками. Такі моделі, як правило, дуже зручні та відрізняються високою міцністю і надійністю.

 

Дуже цікавий варіант – підкреслення стильних наручних годинників за допомогою елегантних браслетів, одягнутих на ту ж руку. Він особливо доречний на вечірках і урочистих заходах. Вибравши такий спосіб носіння наручних годинників, відмовтеся від яскравих прикрас, інакше ваш образ видасться занадто химерним.

 

У поєднанні з вечірнім вбранням пасує годинник з довгим тонким ланцюжком. Завдяки довжині ланцюжка-ремінця він вільно спадає, а не охоплює зап'ястя занадто щільно. Такий аксесуар виглядає стильно й елегантно, проте для повсякденності він не підходить.

 

І, нарешті, можна придбати годинник із жорстким довгим ремінцем, який легко зафіксувати в певному положенні. Деякі модниці із задоволенням носять такі годинники, обплітаючи свою руку витонченим ремінцем, що виглядає оригінально і стильно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, аксесуари
В тему

Останні матеріали