Поради

Правила підбору біжутерії

Правила підбору біжутерії

Cтиль жінки визначається саме аксесуарами. Тому так важливо правильно їх обрати. Адже аксесуари можуть розповісти про свою власницю все: її смак, переваги, характер і образ життя. Однак є ряд правил, які вважаються універсальними при виборі аксесуарів.

 

Щоб вас не вважали ошатною ялинкою, потрібно з розумом підбирати прикраси. Так, наприклад, навіть якщо ви купили повний комплект біжутерії – сережки, каблучки, намисто, брошку і т. д. – носити їх всі одночасно вважається ознакою поганого смаку.

 

Якщо у вас є якась дуже яскрава, помітна і велика прикраса, то всі інші, які ви одягаєте в комплекті з нею, повинні бути маленькими. Але при цьому пам'ятайте, що великі аксесуари безглуздо виглядають на струнких дівчатах. Таким прикрасам, як правило, віддають перевагу пишнотілі пані. Адже таким чином можна візуально зменшити свої форми. Саме на таких жінках масивні прикраси грають яскравіше і виглядають досить оригінально.

 

Пам'ятайте, що ніколи не потрібно поєднувати прикраси різних кольорів. Наприклад, носити золото із сріблом одночасно. Краще виберіть який-небудь один колір. Те ж правило стосується і виробів з каменями. З ними в комплекті не варто використовувати просту біжутерію. Інакше дорогоцінні й напівкоштовні камені «загубляться».

 

Звичайно ж, прикраси повинні бути якісними. На своєму образі економити не треба. Тому вибирайте біжутерію перевірених марок. Тим більше, що дешеві брязкальця можуть виявитися небезпечними для здоров'я, оскільки вони містять нікель. А він, у свою чергу, викликає напади алергії в окремих категорій людей.

 

При підборі біжутерії враховуйте і свої проблемні зони. Так, наприклад, не варто купувати великі, помітні каблучки, якщо у вас маленькі пухкі й короткі пальці. Цим ви візуально їх зменшите.

 

Обов'язково підбирайте біжутерію відповідно до вашого стилю одягу. Не слід використовувати прикраси з пір'ям і різнокольорові, якщо ви плануєте вбратися в діловий костюм. Якщо ж ви не любителька етнічних мотивів і яскравих образів, то вибирайте аксесуари витончені, легкі і практично непомітні.                                                                                  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, аксесуари
В тему