Поради

Особливості шопінгу в Мілані

Особливості шопінгу в Мілані

Одягатися красиво, стильно і недорого бажають більшість людей. Але поєднати ці три поняття дуже важко: купити недорого якісну оригінальну річ практично нереально. Вихід, на щастя, є – це шопінг у Мілані.

 

У передріздвяні дні, як правило, бутики і аутлети торгують із суттєвими знижками. Загалом оновити недорого свій гардероб можна на цілий рік: у Мілані є квартали з бутиками і дисконтними магазинами.

Вирушаючи в Мілан, потрібно пам'ятати про деякі особливості місцевого шопінгу. Зокрема, треба знати про те, що по-справжньому модні речі, наприклад, сукня від Діор, не коштуватиме дешево: в середньому ціна ексклюзивних дизайнерських речей (суконь, костюмів) минулого і позаминулого сезону становить не менше 200 доларів. Якщо така ціна вам здасться високою, варто звернути увагу на менш «дорогі» бренди, речі яких носять представники середнього класу. Це такі, як MEXX або Леві, наприклад.

 

Аутлети – це великі магазини, які спеціалізуються на продажу фірмових речей попередніх сезонів за низькими цінами. Як правило, це або нерозпродані в бутиках речі, або ж ті, які залишилися незатребуваними на складах фірм-виробників. Зазвичай в таких аутлетах і дисконтних магазинах завжди можна знайти одяг і взуття за прийнятними цінами. Тому там постійно присутні великі натовпи покупців, які буквально змітають виставлений товар.

Якщо у вас «ходовий» розмір, потрібно намагатися купувати в перші дні розпродажу, інакше спритні покупці-конкуренти встигнуть придбати вподобану вами річ. Перед покупкою дизайнерської речі, особливо за дуже привабливою ціною, не забудьте приміряти її: часто розміри є нестандартними, і носити їх в такому випадку неможливо.

Купувати краще «класичні» речі, інакше новомодний «писк» вже наступного сезону буде виглядати неактуально. Радимо також звертати увагу на віддалені полиці та вішалки, а також на зім'ятий одяг: незважаючи на свій непрезентабельний вигляд, після примірки може виявитися, що він виглядає найкраще.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль
В тему